Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Aproape 30 de cursanti incep scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca

UBB-EE 2017EMBA University of Hull din Cluj-Napoca da startul pentru cea de a patra generatie de cursanti, formata din aproape 30 de persoane. Dintre cursanti, 1 din 4 este antreprenor si are propria afacere.

Cei care urmeaza scoala de business lucreaza in domeniul privat si public, dar si in ONG-uri, iar domeniile sunt IT, financiar-bancar, energie, consultanta, arhitectura, marketing, medicina, inginerie etc. Cursantii sunt din diferite orase din Romania si Republica Moldova: Cluj-Napoca, Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Deva si Chisinau, iar media de varsta a acestora este de 36 de ani. Patru dintre ei au fost fost admisi cu bursa in urma unei selectii aparte, fiecare a cate 15.000 euro, suma care acopera intreaga scolarizare.

Cursurile EMBA University of Hull sunt sustinute de profesori internationali de la University of Hull si sunt organizate in 12 module, pe parcursul a doi ani. Acestea au loc la Universitatea Babes-Bolyai, unul dintre partenerii acestei initiative, iar unul dintre ele, in Marea Britanie. Stilul de predare si de examinare este similar scolilor de business pe care University of Hull le are si in alte tari, deschise pe parcursul a peste 20 de ani. Diploma de absolvire este internationala, acordata de universitatea britanica. EMBA University of Hull din Cluj-Napoca este un program cu dubla acreditare internationala, AACSB si AMBA.

EMBA University of Hull este o initiativa dedicata educatiei antreprenoriale, lansata in 2015 prin colaborarea mediului de business cu cel universitar de catre Banca Transilvania, Electrogrup, University of Hull si Universitatea Babes-Bolyai. Prima generatie EMBA University of Hull a absolvit in anul 2017 si a obtinut cele mai bune rezultate dintre cursantii care au finalizat studiile la acest EMBA in Marea Britanie, Hong Kong, Singapore si Bahrain. In prezent peste 50 de persoane studiaza la aceasta scoala de business. Directorul programului este Dr. Andrew Taylor.

University of Hull are 90 de ani de traditie in Marea Britanie. Anual, aproximativ 20.000 de studenti – dintre care 20% sunt din tari diferite - urmeaza cursurile celor peste 50 de specializari ale universitatii. In plus, University of Hull este in topul celor mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education 2017.

Stiri mai vechi: