Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce cadou extrem de scump a primit Flavia Mihăşan de la Codin Maticiuc: "E vina mea că bărbaţii vor sa mă ia de nevastă?

flaviasicodin-cadou-telefonFlavia Mihăşan este o femeie frumoasă şi de-a lungul timpului ea a fost cerută în căsătorie de trei ori, făcând de fiecare dată, bărbaţii să se îndrăgostească foarte tare de ea.


Aceasta ar fi primit chiar şi de la fostul ei partener, Codin Maticiuc, un cadou extrem de scump. Deşi Codin Maticiuc nu i-a oferit Flaviei inelul, a fost generos cu frumoasa blondină şi i-ar fi făcut cadou un telefon de ultimă generaţie, aşa cum Dani Oţil a sugerat în emisiunea sa.

Flavia Mihăşan a declarat că a fost cerută în căsătorie, nu mai puţin de trei ori şi că a început să colecteze inele. "E vina mea ca bărbaţii vor sa mă ia de nevastă? Cum sa le dau înapoi? Am colecţie de inele."a declarat Flavia în emsiunea "Neatza cu Razvan si Dani".

Deşi, Codin Maticiuc nu i-a oferit acesteia un inel, a fost atent cu fosta sa iubită şi pentru a o impresiona i-a dăruit un telefon de ultimă generaţie, iar Dani Oţil a dat-o de gol pe Flavia.

"Acelaşi lucru se verifică şi în cazul unui telefon mobil, se dă înapoi telefonul mobil? Sau poate e ceva în el... fluturaşi." a declarat Dani Oţil.sursa SPY NEWS.ro

Stiri mai vechi: