Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Mesajul transmis de Simona Halep, după ce a spulberat visul unui copil

simonahalepLa câteva ore după ce s-a întors în ţară, Simona Halep a transmis un mesaj pentru toţi cei care au susţinut-o pe tot parcursul turneului  Australian Open. Simona Halep le-a mulţumit oamenilor care au încurajat-o şi mai ales antrenorului ei, totul după ce în aeroport a refuzat să stea prea mult de vorbă, nici măcar să îi dea un autograf unui copil.


Sportiva din Constanţa s-a îndreptat, grăbită, spre bolidul de lux ce o aştepta în parcarea aeroportului. În încercarea ei de a scăpa cât mai repede de ochii indiscreţi ai presei, Simona Halep a făcut un gest de-a dreptul uimitor ce i-a surprins şi pe reporterii spynews.ro. Mai exact, aceasta a ingnorat complet un copil care îşi dorea cu mare ardoare un autograf.
Simona Halep este optimistă şi ştie că anul următor va avea din nou această oportunitate şi va lupta mai mult.

"La revedere, Melbourne. A fost un turneu extraordinar, este mereu un moment special când joci o finală de Grand Slam. Nu am luat trofeul pe care l-am vrut, dar sunt foarte recunoscătoare pentru această experiență. Mulțumesc, Darren, că a ai fost alături de mine în această călătorie minunată. Este a doua finală a noastră de Grand Slam. Să sperăm că o să mai am această oportunitate, iar a treia va fi a noastră", a scris Simona Halep pe o reţea de socializare. sursa SPY NEWS.ro