Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reacţia Gabrielei Bălan, mama încătuşată, după scandalul din mall: "Copilul s-a speriat, tremura, inima îi bătea foarte tare şi a urinat"

acces-direct-gabriela-balanGabriela Bălan, femeia care a fost acuzată că şi-a agresat copilul într-un mall din Bucureşti a explicat cum au stat lucrurile şi a relatat în emisiunea "Acces Direct" varianta sa şi aceasta susţine că nu şi-a lovit copilul.


Invitată în emisiunea "Acces Direct" Gabrielei Bălan i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost foarte afectată de cele întâmplate şi de situaţia prin care a fost nevoită să treacă la mall, iar medicii i-au acordat îngrijiri în platoul emisiunii "Acces Direct" .

Pumni, cătușe, urlete disperate, toate într-un mall din Capitală unde parcă s-au tras scene dintr-un film de luptă. Un copil a fost martor la încătușarea propriei mame și la schimbul de injurii și lovituri dintre ea și polițiști.

Gabriela Bălan relatează cum au stat lucrurile şi spune că ea s-a bătut cu vânzătoarea, nu şi-a lovit copilul.
"Sunt o mamă responsabilă, nu l-am bătut, el e un copil mai neastâmpărat. Nu am vrut să fug când a venit poliţia. M-au tras de mână, copilul a fugit, copilul striga şi ţipa, eu îl auzeam, poliţiştii m-au dat cu capul de ciment. Le-am spus să nu-mi pună cătuşele la mână de făţă cu copilul. Mi-au stricat imaginea, regret tot ce s-a întâmplat, mă prezintă ca o fiară. Am vorbit mai tare cu copilul în magazin, nu l-am bătut, se vede pe camere, am vorbit pe un ton mai impunător. I-am promis că îl duc în magazinele de jucării. Am făcut şi atac de panică de frică la mall. Vânzătoarea mi-a spus că o să cheme protecţia copilului şi a început să mă jignească. Ne-am păruit, ea a sunat la 112. Polţiştii voiau să îmi pună cătuşele, am refuzat. Copilul ţipa şi plângea: Lăsaţi-o pe mami în pace. Eu nu ştiam unde e copilul, la ora 12.00 noaptea am aflat de copil, unde e, am fost dusă la poliţie, mi-au luat telefon, tot." a declarat femeia în emisiunea "Acces Direct".
"Vorbim de probe şi de imagini, am fost sesizaţi că o persoană are un comportament agresiv faţă de un copil şi faţă de ea şi nimeni nu intervine, de aceea a sunat la poliţie. Organele de poliţie au găsit-o pe femeia în cauza, a refuzat să prezinte un act de identitate, moment în care l-a lovit pe primul poliţist peste faţă. Pe celălalt coleg l-a muşcat. A fost dusă la secţia de poliţie. La zece minute a venit şi bunica copilului la poliţie, femeia era însoţită în mall, minorul nu a rămas singur în mall." a declarat un reprezentant al Poliţiei.

"Eu eram în mall cu soţia mea, o clientă, nu erau prietene. Eu am luat copilul şi am contactat familia minorului pe messenger. Nu eram împreună. Nu am urmat-o la secţie şi nu am fost întărire pentru nimeni cum a declarat poliţia într-o emisiune. Copilul s-a speriat, tremura inima îi bătea foarte tare şi a urinat, de aceea l-am luat." a declarat Florin Armeanca, unul dintre marorii prezenţi în mall. sursa SPY NEWS.ro