Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Catalina Ponor, cea mai buna sportiva a Europei vine la The Woman

cataMandria gimnasticii din Romania, Catalina Ponor si CEO@Branson Centre, Antoinia Norman confirma prezenta la Conferinta de Leadership Feminin The Woman din 21 martie.

Catalina Ponor

Declarata Gimnasta anului 2017

Cea mai longeviva gimnasta a Romaniei

Peste 25 de ani dedicati gimnasticii

23 de medalii la marile competiții

Model de implicare si ambitie la nivel inalt - „Gimnastica e un sport dificil, solicitant si cu adevarat nemilos, din anumite puncte de vedere. Dar eu am avut mereu aceasta dorinta de a ma autodepasi.”

Antoinia Norman | CEO@Branson Centre

Membra si ambasadoare in cadrul UN Women

Liderul programului For Good Program

Factor esential pentru dezvoltarea antreprenorilor in Africa si alte parti ale lumii

Promotoare a egalitatii intre sexe, contribuind activ la dezvoltarea femeilor antreprenor in pozitii de leadership.

Noi evenimente sub umbrela The Woman la Cluj-Napoca

The Woman Entrepreneurship Workshop - 19 aprilie 2018 @ Hotel Platinia Luxury Suites - sa incepi propria afacere poate fi o adevarata aventura, cu multe provocari si realizari, de aceea trebuie sa ai toate informatiile inainte sa pornesti la drum. The Woman Entrepreneurship este workshopul unde vei dobandi cunostintele esentiale care iti vor da un boost de energie pozitiva pentru a pasi in lumea antreprenoriatului.

The Woman Parenting

Workshop - 24 Mai 2018@ Hotel Platinia Luxury Suites - daca vrei sa iti descoperi stilul de parenting potrivit pentru tine si micutul tau, sa inveti din experienta altora si sa cunosti cele mai inovative si benefice metode de dezvoltare a copilului tau The Woman Parenting este workshopul la care trebuie sa fii prezent.

Stiri mai vechi: