Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Incep nominalizarile in cadrul proiectului Made in Romania. Grupul Financiar BT, partener al proiectului

MAde-in-ROmaniaGrupul Financiar BT este unul dintre partenerii proiectului Made in Romania. Proiectul isi propune sa identifice si sa promoveze companiile inovatoare romanesti. Etapa de nominalizare din aceasta editie se desfasoara in perioada 15-31 ianuarie. Antreprenorii romani si angajatii din companiile romanesti inovatoare sunt indemnati sa realizeze nominalizari pe platforma: www.bvbleague.ro.

Radu Hanga, Director Executiv Strategie-Coordonare Grup BT, declara: „Am stiut ca prima editie a acestui proiect, in care am crezut si pe care l-am sustinut, este un succes din momentul in care companii dintre cele care au participat si-au anuntat intentia de a se lista la Bursa. Made in Romania a fost conceput ca o celebrare a antreprenoriatului romanesc de succes, iar evolutia dintr-un business de familie intr-o companie listata la Bursa este exact genul de poveste de promovat si in editiile viitoare”.

Cele 3 etape ale proiectului sunt: nominalizarile, stabilirea listei scurte si selectia celor 15 companii finaliste. Anuntarea companiilor finalist va fi realizata in cadrul Galei Made in Romania din aprilie. Selectia a 14 din cele 15 companii va fi realizata de catre un juriu special format din experti din piata (investitori de top, business angels, antreprenori si profesionisti in afaceri). Dintre membrii juriului face parte si Radu Hanga. Cea de-a 15-a companie va fi selectata prin votul publicului.

BVB si partenerii sai vor sprijini cele 15 companii selectate prin intermediul unor programe de pregatire in domenii de interes, cum ar fi aspecte legate de marca, tehnici de vanzare si marketing, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternative de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii sau procesul de listare la bursa.

Proiectul Made in Romania a fost lansat in 2017 de Bursa de Valori Bucuresti cu scopul de a identifica, promova si sprijini timp de un an companiile de top din Romania.