Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Județul Cluj, promovat în Țara Cantoanelor

2Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) din cadrul Consiliului Județean Cluj va participa în perioada 25-28 ianuarie 2018 la Târgul Internațional de Turism FESPO de la Zurich - manifestare turistică internațională de top dedicată vacanțelor, călătoriilor și celor mai atractive modalități de petrecere a timpului liber.


,,Participarea la acest târg de profil ne oferă, o dată în plus, ocazia de a ne promova peste hotare, cu tot ceea ce Clujul are mai reprezentativ. Este, în același timp, un bun prilej de a marca așa cum se cuvinte Centenarul Marii Uniri, făcând cunoscute turiștilor străini nu numai destinațiile pe care le avem de oferit, ci și istoria ce se ascunde în spatele acestora”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.
Cu cei peste 70.000 de vizitatori și 600 de expozanți ce au fost prezenți în cadrul ediției de anul trecut, evenimentul de la Zurich reprezintă cel mai important târg de turism din Elveția. În acest an România are statutul de țară parteneră, fapt pentru care va organiza o serie de evenimente cultural-artistice, degustări de produse tradiționale, prezentări și workshop-uri, celebrând astfel 100 de ani de la Marea Unire.
Pe parcursul celor patru zile dedicate evenimentului vor fi prezentate publicului, prin intermediul materialelor informative și de promovare, cele mai atractive și reprezentative locuri, obiective și evenimente de interes turistic din județul Cluj. Vizitatorii târgului vor primi, astfel, pliante tematice, broşuri, flyere, hărți turistice, albume, precum și alte materiale multimedia și de promovare. Acestea vor fi însoțite de informații de specialitate adresate specialiștilor din domeniu în scopul promovării și dezvoltării imaginii turistice a județului în rândul publicului de pe întreg mapamondul.
Nu în ultimul rând, se impune a fi precizat faptul că promovarea destinației – Județul Cluj – prin participarea la acest eveniment este motivată și de existența legăturii aeriene directe între Cluj-Napoca și cantoanele Elveției. sursa infopublic