Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Modalități de plată a impozitelor locale fără a se sta la coadă la ghișeele Primăriei

primaria cjClujenii au la dispoziție modalități alternative de plată a taxelor și impozitelor locale care se îi scutească de deplasarea fizică la ghișeele Primăriei. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:

- online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro;

- online, pe site-ul www.ghiseul.ro;

- online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care clujenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale);

- virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie;

- direct la ghișeele instituției, numerar sau cu card bancar.

Începând de astăzi, 8 ianuarie 2018, ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr. 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr. 7, se încasează toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu.

Reamintim contribuabililor că până la data de 2 aprilie 2018 (având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă) pot beneficia de reducerea de 10% la plata impozitelor locale.

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, se pot găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/Informații/Informaţii despre conturile IBAN, sau accesând link-ul https://www.eprimariaclujnapoca.ro/taxe/Cont_IBAN_2006.html.

Stiri mai vechi: