Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Caro Vintage Club - munca si perseverenta aduc succesul in afaceri

Parteneri-Studcard-2Situat in inima Clujului, in Piata Muzeului , Caro Vintage reuneste intr-un spatiu cald si primitor terasa, un cafe-lounge si un club. Combinatia perfecta pentru o iesire cu prietenii in orice moment al zilei. Caro Vintage functioneaza din 2011 ca si club, iar din 2013 proprietarii au deschis si bucataria localului, pentru a diversifica serviciile. Astfel s-a dezvoltat Bistro Caro Vintage, care primeste zilnic sute de clienti care traverseaza partea centrala a orasului.

"Faptul ca reusim sa ne mentinem undeva sus pe piata clujeana se datoreaza in primul rand muncii si sacrificiilor. Nu putem spune ca pozitionarea in centrul orasului ajuta enorm. Nu exista secret, reteta sau noroc in afaceri. Totul se bazeaza pe munca, investitii si consistenta", Ioan Radu Moldovan, asociat Self Confort, firma detinatoare Caro Vintage Club.

Alcatuirea meniului

"Suntem un bistro care ofera produse din bucataria internationala, simple, pe gustul majoritatii clientilor: burgeri, pizza, paste, salate, grilluri, supe creme. Spatiul si infrastructura nu ne permit sa dezvoltam bucataria. Pe partea de club suntem o locatie studenteasca, iar pe partea de restaurant avem toate genurile de clienti", Ioan Radu Moldovan, asociat Self Confort, firma detinatoare Caro Vintage Club.

24174676 1949522005074611 8568046299637476645 nMeniul include oferte speciale precum pizza 1+1 intre orele 16-21, meniul zilei, iar in fiecare seara, in club, la petreceri, oferte la bauturi, in limita unui stoc stabilit. Caro Vintage are colaborari cu organizatiile de studenti si oferte prin Studcard si Food Mania.

"Incercam sa aducem servicii de foarte buna calitate. Acesta este principalul nostru scop si destul de greu de realizat pe o piata a fortei de munca foarte instabila si din care lipseste personalul calificat in domeniul horeca (sector din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, in special a unitatilor care pregatesc si servesc alimente si bautur).

Majoritatea angajatilor nostri sunt amatori, studenti, gasim foarte putini profesionisti, iar conditiile de munca sunt destul de dificile, lucrandu-se si pe tarasa, si inauntru si pe partea de bucatarie si pe cea de club. In Cluj, serviciile sunt de o calitate destul de scazuta la capitolul horeca, iar noi tocmai partea aceasta incercam sa o imbunatatim permanent", Ioan Radu Moldovan, asociat Self Confort, firma detinatoare Caro Vintage Club.

Spatiul in care functioneaza Caro Vintage este unul compartimentat, cuprinzand doua nivele si o terasa exterioara. Estetica se imbina cu criteriul practic si lasa, in acelasi timp, sa se simta aerul studentesc, tineresc, exprimat atat in decor cat si in muzica ambientala.

"Organizam in fiecare seara evenimente in club. Suntem o locatie unde se poate lua cina si sta la o petrecere in acelasi timp. Avem servicii complexe de cazare provizorie care include si partea de luat masa si partea de club.

De sarbatori avem deschis in fiecare an, organizand party-uri atat de Craciun cat si de Revelion", Ioan Radu Moldovan, asociat Self Confort, firma detinatoare Caro Vintage Club.

Servicii

"Suntem printre putinele restaurante din Cluj care are autorizatie de la DSV si pe masina de livrari pentru catering. Facem livrari prin hipMenu si prin site-ul nostru carovintageclub.ro la numarul 0757 190 600", Ioan Radu Moldovan, asociat Self Confort, firma detinatoare Caro Vintage Club.

Parteneriate

"Lucram destul de des cu ONG-uri pe partea de sponsorizari, discounturi, reduceri, intrare libera la evenimente. Ei ne ofera in schimb mediatizare, vizibilitate, ceea ce rezulta in numar crescut de clienti.

Parteneriatul cu Food Mania este un win-win, are beneficii de ambele parti, fiind o forma de promovare inedita pentru noi", Ioan Radu Moldovan, asociat Self Confort, firma detinatoare Caro Vintage Club.

Astfel, clientii care prezinta o brosura Food Mania in momentul preluarii comenzii, beneficiaza de gratuitate pentru unul dintre meniurile comendate, in baza cuponului de reducere Caro Vintage Club.

23844633 1942781299082015 4736180242860230613 n

Stiri mai vechi: