Vi08122022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La Iaşi are loc a cincea ediţie de succes a Târgului „Produs de Cluj”

produs-de-clujAsociaţia ,,Produs de Cluj”, entitate care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a participat în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie a.c. la Târgul 100%  românesc de la Iași.

A fost pentru al cincilea an consecutiv în care organizația clujeană a fost prezentă la acest prestigios târg din capitala Moldovei.
„Prezența noastră la acest eveniment, organizat de fiecare dată în perioada în care sărbătorim Ziua Națională, este dovada faptului că moldovenii apreciază produsele ardelenilor, în general și ale clujenilor, în special. În fond, calitatea și autenticul nu au granițe, nici geografice, nici culturale”, a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.
Clujenii au expus la acest târg miere de albine, dulceață și siropuri de fructe, ulei presat la rece, ciocolată de casă, turtă dulce, costume populare, podoabe lucrate manual, săpunuri naturale, produse și decorațiuni din lavandă.
Următoarea manifestare expozițională la care Asociația Produs de Cluj va fi prezentă este Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2017, eveniment care se va desfășura în perioada 8 - 10 decembrie 2017, la Centrul Expozițional ROMEXPO București.