Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Aeronavă TAROM, blocată în Frankfurt din cauza condiţiilor nefavorabile ale vremii

taromO navă TAROM care trebuia să decoleze din Frankfurt este blocată pe aeroportul german de mai multe ore.

Operatorul zborului le-ar fi spus clienților că nu se poate decola din cauza vremii nefavorabile și că așteaptă degivrarea, relatează HotNews.ro.

Aeronava Tarom trebuia să decoleze către București la ora 11.15 și să ajungă pe Otopeni la ora 14.40. Cei 108 pasageri se află de mai multe ore în avion, pe aeroportul din orașul german. Se pare că vremea nefavorabilă împiedică decolarea avionului.
De altfel, pe site-ul aeroportului din Frankfurt este un anunț că mai multe curse ar putea să aibă întârzieri din cauza condițiilor meteorologice.Întârzierea înregistrată de TAROM vine la scurt timp după ce o altă cursă a companiei a avut probleme. Mai precis, cursa Amsterdam-București, care urma să decoleze noaptea trecută, a fost anulată din cauza unor probleme tehnice. Oamenii au dormi pe aeroport, iar cei mai mulți dintre ei au fost preluați de o altă aeronavă de dimineață. Șase dintre ei au fost însă „uitați” pe aeroport. În urma acestui incident, reprezentantul TAROM în Amsterdam a fost demis.vra. sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: