Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gala Tineretului Clujean 2017 premiază proiectele de impact pentru comunitate

Gala-Tineretului-ClujeanDe Ziua Internațională a Voluntariatului, în data de 5 decembrie 2017, începând cu ora 20.00,  la Casa de Cultură a Studenților, va fi lansată prima ediție a Galei Tineretului Clujean.

În cadrul evenimentului, vor fi premiate proiectele remarcabile inițiate de și pentru tinerii din județul Cluj, în perioada 2016-2017.
În perioada 13-26 noiembrie 2017, au fost depuse 67 de aplicații la concursul de proiecte, toate fiind eligibile. În competiție s-au putut înscrie organizații neguvernamentale, instituții publice, grupuri informale, companii sau orice alte structuri care au derulat proiecte cu impact pentru tineri. Secțiunile pentru care se oferă premii sunt: Antreprenoriat; Cultură; Incluziune socială; Internațional; Învățare non formală; Muncă și angajare; Participarea Tinerilor în comunitate; Sănătate; Sport; Voluntariat.
Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanți ai unor instituții publice, ONG-uri și mediului privat din Cluj-Napoca, printre care:
Daniela Dumulescu - Psiholog, trainer, cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Universitatea Babeș-Bolyai
Bogdan Pandea - CEO - Captain Bean
Kassay Katalin-Boglárka - Director Executiv Adjunct la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj
Ovidiu Cîmpean - Director - Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Ștefan Teișanu - Director Executiv la Centrul Cultural Clujean
Nicoleta Deliu - Director al Departamentului Comunicare Corporatistă şi Afaceri Comunitare, BCR
Flavius Milășan – Director al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca
Kisgyörgy Réka - Manager proiect la Grupul PONT; vicepreședinte al Asociația MIK
Ania Pașcalău - Cluster manager –la Cluster de Industrii Creative Transilvania
Mihai Hrimiuc - Președinte al Consorțiului Organizațiilor Studențești din Cluj

     În perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2017, are loc concursul online pentru Gala Tineretului Clujean, în urma căruia va fi acordat Premiul Popularitate proiectului cu cel mai mare număr de voturi. Proiectele pot fi votate pe pagina de Facebook a Federației Tinerilor din Cluj.
În data de 5 decembrie, la Gală, vor fi anunțați finaliștii și câștigătorii fiecărei secțiuni, iar premiul pentru echipa fiecărui proiect câștigător este de 1.500 lei. 
    Gala Tineretului Clujean este un eveniment organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și a Băncii Comerciale Române (BCR).