Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Afla cine te asigură împotriva teroriştilor in România.

terorist-605xÎn ultimii ani, riscul de terorism nu mai este unul excepţional și, din păcate, acesta s-a manifestat nu doar în zone de conflict, ci și în afara acestora, potrivit unui comunicat al companiei Gothaer.

În acest context, dar şi din grija faţă de siguranţa clienţilor săi, începând cu decembrie 2017, Gothaer devine primul asigurător din România care include în mod automat, riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile în poliţa de asigurare medicală pentru călătorii în străinătate. Riscul de terorism, dar şi riscurile de greve, revolte şi tulburări civile, erau până acum în mod tradiţional prevăzute la excluderi, la acest capitol rămânând acum doar situaţiile în care sunt implicate arme nucleare, biologice sau chimice.

 ”Clientul se află în centrul tuturor proiectelor de dezvoltare şi inovaţie aduse de serviciile şi produsele Gothaer. Pentru că noi, la Gothaer, avem expertiza şi preocuparea continuă de a include în acoperire exact ceea ce contează cu adevărat pentru clienţi,” declară Mihuţ Mărculescu, Manager Subscriere, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Acoperirea urmează teritorialitatea poliţei de călătorie în străinătate, putând fi valabilă în întreaga lume, cu excepţia zonelor de conflict, acoperind cheltuielile medicale survenite ca urmare a vătămărilor apărute în cazul unui eveniment asigurat.

“Este normal să ne adaptăm oferta de asigurare în funcţie de nevoia de protecţie pe care o au clienţii noştri, incluzând aceste riscuri în mod automat printr-o acoperire unică pe piaţa din România. Acesta este rolul unui asigurător, de a fi prezent şi de a oferi soluţii, cum şi când este nevoie,” a adăugat Anca Băbăneaţă, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

Pentru a beneficia de aceste acoperiri (riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile), Gothaer pune la dispoziţia clienţilor săi două tipuri de asigurare medicală pentru călătorii în străinătate: GoTRAVEL şi MyTRAVELS. sursa:capital.ro