Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Marian Dumitrache, despre mentoratul in afaceri

conferinta-1-1Recent, consultantul Marian Dumitrache s-a aflat in Cluj-Napoca, unde a organizat un seminar gratuit de start-up in afaceri la care au participat atat antreprenori, manageri, contabili, cat si studenti care doresc sa isi deschida o afacere profitabila. Trainerul organizeaza singurul program de mentorat în consultanță din România.

In palmaresul sau intra 12 ani de experiență în scrierea și implementarea planurilor de afaceri, 100 proiecte implementate cu succes în cadrul liniilor cu finanțare nerambursabilă, 20 de milioane de euro obținute pentru clienți în numeroase domenii de activitate, 200 de seminarii, conferințe și cursuri organizate pentru antreprenori, 1000 de persoane instruite în antreprenoriat și fonduri europene.

Sunt consultant pentru accesarea fondurilor europene și naționale de aproape 12 ani, timp în care am ajutat peste 100 de afaceri să obțină finanțări nerambusabile de aproximativ 20 de milioane de euro. Am scris și implementat proiecte în cadrul celor mai importante programe de finanțare derulate în România în această perioadă: SAPARD, PNDR, POS CCE, POR, Microindustrializare, Comerț-Servicii, Start-up Nation, se prezinta trainerul.

Începând din anul 2012, Marian Dumitrache organizeaza cursuri, seminarii și conferințe pentru accesarea fondurilor europene, dezvoltarea antreprenoriatului și finanțarea afacerilor mici și mijlocii.

Doar în acest an a publicat peste 300 de articole pentru antreprenori în cadrul platformei www.avocatnet.ro, cu peste 2,5 milioane de afișări.

Organizez de un an de zile singurul program de mentorat în consultanță din România – Academia de Finanțare, ocazie cu care am pregătit 10 consultanți de succes pentru atragerea fondurilor europene și naționale, completeaza Marian Dumitrache.

Principalele subiecte sustinute la seminarul din Cluj-Napoca au inclus raspunsul la intrebari precum: Ce trebuie sa faci DACĂ VREI SĂ DEVII CONSULTANT sau DACĂ VREI SĂ ÎȚI CREȘTI AFACEREA.

In ceea ce priveste consultanta, trebuie sa stii cum poți câștiga mai mult, începând o carieră în consultanța de afaceri, cum poți ajuta alte afaceri să crească și să-și atingă potențialul, cum să-ți convingi clienții să aibă încredere deplină în tine, care sunt etapele scrierii unui proiect finanțat cu fonduri nerambursabile.

Daca vrei sa iti cresti afacerea, cateva sfaturi despre ce poți face mai mult pentru tine și pentru afacerea ta, cum sa obții fonduri nerambursabile pentru o nouă investiție, cum să-ți stabilești o strategie de dezvoltare pe termen lung , cum să eviți cele mai frecvente zece greșeli în accesarea fondurilor nerambursabile, te vor ajuta cu siguranta.

Alte doua seminarii pe aceleasi teme au fost organizate in Oradea si Targu-Mures.

Seminar-Start-Up-1024x559

Marian Dumitrache consultant și trainer

Activitatea de trainer și-a început-o în anul 2012, prin acreditarea a 3 programe de formare profesională. În prezent, Macro Training derulează 7 cursuri de formare profesională acreditate ANC și numeroase seminarii și workshopuri. Marian se ocupă de organizarea și furnizarea cursurilor și serminariilor din sfera managementului de proiect: Expert accesare fonduri europene, Manager de proiect, Evaluator de proiecte, Cursul practic de scriere proiecte.

Marian are o experiență de 12 ani în accesarea fondurilor nerambursabile, europene și naționale, începută în anul 2006 prin scrierea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri de pre-aderare SAPARD destinate agriculturii.

Începând cu anul 2008 a înființat o societate proprie și a oferit consultanță în cadrul programelor post-aderare: PNDR, POS CCE, POR, POS DRU, dar și în cadrul unor linii de finanțare nerambursabilă naționale, cum ar fi MINIMS, SRL-D, Start și Comerț Servicii.

În cei 12 ani de activitate, Marian a scris peste 100 de proiecte finanțate integral sau parțial cu fonduri europene nerambursabile, clienții fiind în totalitate societăți private. Valoarea cumulată a proiectelor derulate este de aproximativ 20 de milioane de euro, coordonând proiecte cu valori individuale cuprinse între 50 de mii și 1,5 milioane de euro.

Stiri mai vechi: