Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Iridex: Propunerea unor soluţii performante pentru armarea asfaltului!

iridexBucureşti, 10 noiembrie 2017 – Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex - lider în tehnologii de mediu, construcţii civile şi industriale, a organizat ieri, 9 noiembrie, seminarul de prezentare a celor mai noi tehnologii şi produse geosintetice destinate armării îmbrăcăminţilor asfaltice, alături de partenerul ADFORS Saint-Gobain, producător de materiale din fibră de sticlă pentru armarea asfaltului.


”Iridex distribuie şi implementează cele mai performante tehnologii de la parteneri de marcă, precum ADFORS Saint-Gobain. Saint-Gobain este una dintre companiile de top în domeniul inovaţiei la nivel internaţional, fiind menţionată în Top 100 cele mai inovatoare companii. Urmărim să ne implicăm în promovarea calităţii în domeniul construcţiilor de drumuri atât de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii din România”, a menţionat  dl prof. dr. ing. Valentin Feodorov, director general, Iridex Group Plastic.


Circa 70 de proiectanţi şi constructori de la unele dintre cele mai mari companii din ţara noastră au participat la eveniment, fiind interesaţi de alegerea şi utilizarea corespunzătoare a materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului. Iridex, cu sprijinul partenerilor săi de renume, furnizează cele mai noi informaţii tehnice în utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor pe bază de materiale geosintetice.


”ADFORS Saint-Gobain oferă soluţia cea mai potrivită pentru a extinde durabilitatea drumurilor cu până la 200-300 la sută. Standardele foarte înalte de calitate în producerea materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului sunt demonstrate prin cele mai importante laboratoare de testare din industria asfaltului la nivel mondial: EMPA şi IFSTTAR.

Cu peste 26 de ani de experienţă şi numărând între referinţe peste 300 de piste de aeroport reabilitate, ADFORS a contribuit la aplicarea a 80 de milioane de metri pătraţi de produse de armare a asfaltului. Consider că România reprezintă o piaţă cu un mare potenţial în acest domeniu.

Am început parteneriatul cu Iridex Group Plastic pentru a aduce pe această piaţă noile tehnologii care cresc calitatea reabilitării de drumuri”, a declarat dl Martin Marecek, reprezentând Saint-Gobain – ADFORS pentru Europa de Est pe partea de produse de construcţii şi geotextile.