Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Oradea: Târg de Cariere!

targ-cariereSăptămâna viitoare începe Târgul de Cariere Oradea.

Peste 30 de companii și organizații participă la evenimentul de recrutare, ce va avea loc pe 16 noiembrie, la Trade Center. Sunt așteptați toți cei care vor să facă următorul pas în viața lor profesională, mai ales că cele mai importante companii vin la Târgul de Cariere cu oferte de joburi, internshipuri și programe de voluntariat.

Ce companii participă la TdC Oradea

berg COMPUTERS (IT&Software), Corporactive Consulting (Recrutare), Inteva  Products (Auto&Automotive), Nidec (Producție&Tehnică), Celestica (Producție&Tehnică), Eberspaecher Exhaust Technology (Auto&Automotive) Faist  Light Metals (Producție&Tehnică), Penny Market (Retail&FMCG), Plexus (Producție&Tehnică), AJOFM Bihor (Recrutare), Stefanini (IT&Software) și Valiant TMS (Auto&Automotive) se numără printre companiile care participă la eveniment.


De asemenea, vor fi prezente Cerved Credit Collection SpA, Comau, Connect Group, Double Tree by Hilton, FinProm, H.Essers Oradea, KFC, KUKA, Leroy Merlin, McDonald’s, Profi, RCS&RDS, RE/MAX Joy, Sykes, VPK Packaging și Universitatea din Oradea.


“După cum se poate observa, multe companii angajează în domeniile Automotive, Producție și Tehnică, dar și în IT, Retail, Vânzări, Logistică&Transport sau Turism. Orădenii sunt așteptați pe 16 noiembrie la Trade Center, între orele 10 - 17. Îi sfătuim să își pregătească CV-ul și să vină să-i cunoască pe reprezentanții brandurilor prezente la Târgul de Cariere. Bineînțeles că intrarea este liberă”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.


“La firma de software berg COMPUTERS, suntem în plin proces de dezvoltare și ne extindem echipa de SAP din Oradea, drept urmare recrutăm programatori pasionați, pe posturi de JavaScript Frontend Developer, Backend Developer și Software Test Engineer”, spun reprezentanții companiei de IT.

Inteva activează în domeniul Automotive, având fabrici în Salonta și Oradea. La Târgul de Cariere din Oradea caută Ingineri industrializare, cunoscători ai echipamentelor de asamblare, experimentaţi în definirea specificaţiilor şi îmbunătăţirea liniilor de producţie.

Stefanini oferă joburi în care poți lucra de acasă. Compania este în căutare de Support Engineers vorbitori de limba Germană, Spaniolă, Portugheză și Engleză, care să se alăture echipei lucrând de acasa.

VR & Gaming Zone

Organizatorii au pregătit pentru participanți și activități relaxante, iar la Info Point vor putea fi printate și CV-uri pentru cei care nu le au pregătite.

“VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade”, declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.Vizitează Standul de Demisii

Vizitează Standul de Demisii

În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.


Câștigă 500 de euro la TdC

Toți participanții care ajung la Târgul de Cariere Oradea vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro pe site-ul www.vidaxl.ro.

Târgul de Cariere Oradea a ajuns la a 10-a ediție, iar pe 16 noiembrie sunt așteptați 2.000 de candidați. Târgul este deschis între orele 10 - 17 și intrarea este liberă.

Mai multe informații găsiți pe www.targuldecariere.ro.