Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Hans Klemm: Modificarea Codului Fiscal!

hans-klemmAmbasadorul SUA la București, Hans Klemm, a declarat miercuri după-amiază, la Arad, despre modificara la Codul Fiscal, că a încurajat întotdeauna Guvernul să dialogheze cu toți cei implicați, astfel încât să ajungă la cele mai bune decizii.

Întrebat care este părerea sa cu privire la modificările aduse Codului fiscal, Hans Klemm a spus că nu a avut posibilitatea să afle tot ceea ce s-a întâmplat astăzi la Guvern.

„Pe de altă parte însă, trebuie spus că am încurajat întotdeauna Guvernul să poarte un dialog cu toți cei implicați, astfel încât să se ajungă la cele mai bune decizii”, a spus Klemm.

De asemenea, ambasadorul SUA a fost întrebat de jurnaliști și cu privire la proiectul de modificare a legilor Justiției, iar el a răspuns că îngrijorările administrației de la Washington cu privire la acest pachet legislativ nu s-au schimbat.

„Guvernul american, adică guvernul meu — și accentuez asta — a exprimat, cred pe 29 august a.c., îngrijorări profunde cu privire la acest pachet de legi. Și aceste îngrijorări nu s-au schimbat”, a spus ambasadorul SUA, aflat miercuri la Arad pentru o vizită la fabrica companiei Greenbrier Europe.

Sursa: libertatea.ro