Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

OPTEX: Participarea la Ziua Securităţii Private din România!

ospas-logo-rgbBucurești, 8 Noiembrie 2017 – Optex, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, va participa pe 10 noiembrie la Ziua Securității Private din România, un eveniment aflat la a doua ediție, fiind dedicat industriei de securitate care activează în domeniul privat.

Evenimentul va prilejui conferința „Calitatea în Serviciile de Securitate Privată – o Problemă de Interes Public”, în cadrul căreia reprezentații OPTEX vor susține prezentare în cadrul panelului ”Tendințe inovatoare în tehnica de securitate”.


În seara Zilei Securității Private, de la ora 19, va avea loc gala de decernare a premiilor OSPA la JW Marriott Grand Hotel, Sala Constanța. Trofeele pentru Excelența Profesională OSPA recunosc și recompensează companii și profesioniști care activează în sectorul securității private.


”Am urmărit să aducem în România Programul International OSPA de recunoaștere profesională a industriei de securitate pentru că în țara noastră există profesioniști și proiecte deosebite care aduc piața românească de securitate la nivel internațional. Nu întâmplător suntem campioni la cybersecurity, nu întâmplător copiii noștri fac performanță in domeniul ciberneticii. Rolul OSPA este exact de a recunoaște capacitatea industriei noastre de a implementa proiecte la nivel înalt de calitate, având alături de noi lideri din industrie așa cum este compania japoneză OPTEX, lider global în produse si soluţii de detecţie efracție”, a declarat Gabriel Badea, președintele Federației de Servicii în Securitate, organizator OSPA în România.


Trofeele OSPA sunt concepute ca un sistem de apreciere independent și cuprinzător care să ofere celor care excelează în domeniul lor o oportunitate ca performanța să le fie recunoscută și celebrată.


”Aflate la a doua ediție, Ziua Securității Private și, îndeosebi, Gala OSPA reprezintă evenimente de marcă în România. În ultimii ani, OPTEX și-a dezvoltat tot mai mult activitatea în țară, lansând și certificând noi canale de parteneri, precum și colaborând cu parteneri de tehnologie care oferă sisteme de detecție și soluții integrate de securitate.

Urmărim să susținem la eveniment activitățile industriei, prin expunerea conceptului OPTEX de detecție „multi layer”, a celor mai noi produse OPTEX și prin captarea atenției managerilor și specialiștilor în securitate”, a declarat Dragoș Enea, reprezentantul OPTEX pentru România și Bulgaria.


Programul OSPA este organizat în colaborare cu asociații profesionale ale industriei securității private din mai multe țări. În cadrul ediției din acest an se vor acorda șase categorii de premii, printre care: Manageri și Directori de Securitate (in house), Instalatori/ Integratori Sisteme de Securitate, Agenți de Securitate, Consultanți de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizică), Programe de CYBERSECURITY și Premiul pentru Întreaga Carieră dedicată Securității Private.

Trofeul OSPA la categoria Manageri și Directori de Securitate va fi înmânat de către reprezentantul companiei OPTEX.