Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VIVO!Cluj-Napoca: Specialităţile "Spartan"!

specialitati-spartanÎncepând de astăzi, 7 noiembrie, clienţii VIVO! Cluj Napoca se vor putea bucura de specialităţile inspirate din bucătăria grecească – lanţul de restaurante Spartan inaugurează o nouă locaţie în zona de food court a centrului comercial.

Toţi clienţii care încearcă una dintre specialitățile casei în perioada 7-19 noiembrie şi păstrează bonul fiscal pot câștiga prin tragere la sorţi noul iPhone8.
Restaurantul Spartan este locul ideal pentru toţi cei care sunt în căutare de ceva nou dar şi pentru cei ce doresc o notă culinară tradiţională. Specialităţile restaurantului cu servire rapidă, inspirate din bucătăria grecească, sunt preparate după un mod propriu, cu o gamă largă de ingrediente, ce duc la o combinaţie unică de gusturi legendare.

Elementele cheie ale specialităţilor Spartan sunt carnea frăgezită în iaurt, înainte de a fi lăsată la baiţ, lipia-pită, turtapită şi cele 5 sosuri celebre, create pentru a satisface gusturile tuturor clienţilor. Mai mult, pentru cei ce sunt la dietă, meniul Spartan include şi salata fresh, cu un conţinut scăzut de calorii, ce poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume”, preparat din ingrediente naturale şi ce are 0% grăsimi.


Inaugurarea noului restaurant le aduce clienţilor centrului comercial şi un super concurs.
În perioada 7-19 noiembrie, toţi cei care încearcă una dintre specialitățile casei, păstrează bonul fiscal pot câștiga prin tragere la sorţi noul iPhone8. Extragerea va avea loc în data de 19 noiembrie, iar câştigătorul va fi afişat pe pagina de facebook Spartan România.


Restaurantul ce va fi deschis începând de astăzi, este situat în zona food court, lângă KFC.
Mai multe detalii se găsesc pe www.vivo-cluj.com.