Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Soluții digitale inovatoare premiate la Transilvania Tech Industry Awards Cluj

it clusterGala Transilvania Tech Industry Awards, este un eveniment anual prin care se oferă recunoaștere companiilor din comunitatea clujeană și transilvăneană, pentru eforturile lor de implementare a soluțiilor digitale.

Firmele care activează la Cluj-Napoca în această industrie au asigurat în ultimii ani și continuă să ofere multe locuri de muncă bine plătite, pentru clujeni de toate vârstele.

"În aceste vremuri de dezvoltare tehnologică accelerată trebuie "să ne mișcăm foarte repede numai pentru a sta în același loc" (o metaforă ce mi-a rămas în minte din clasica poveste a lui Lewis Carroll). De aceea, municipalitatea clujeană își menține angajamentul de a fi alături de comunitatea de IT, de a oferi susținere prin politici publice deschise și orientate către viitor și de a fi receptivi la inițiativele inovatoare de a utiliza tehnologia pentru creșterea calității vieții tuturor cetățenilor acestui oraș.

Am avut plăcerea de a acorda Premiul special al juriului companiei NTT DATA Romania, pentru implicarea în comunitate. Mai multe despre câștigători și alte informații sunt disponibile pe pagina Gala Transilvania Tech Industry Awards", a spus primarul Emil Boc in cadrul Galei.

Evenimentul este organizat de iTech Transilvania Cluster | ARIES Transilvania, în cadrul seriei de evenimente TechFest 2017.

Stiri mai vechi: