Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cluj-Napoca: Eveniment "Social Tea House"!

social-tea-housePublicul clujean este invitat să facă cunoștință cu proiectul The Social Teahouse din Varna, Bulgaria la o ediție specială din cadrul Serilor Clujului Creativ.

Discuția în limba engleză va avea loc în data de 6 noiembrie, ora 18 în Spațiul Comunitar K+ (strada Memorandumului nr. 3).
Fondatorii Stoyana Stoeva és Maya Doneva, care sunt și coautorii candidaturii Varna – Capitala Europeană a Tineretului 2017, vor vorbi despre experiențele lor în întreprinderile sociale și vor prezenta ghidul How to Start a Social Startup?, realizat în colaborare cu Grupul PONT, Cluj-Napoca.


The Social Teahouse ajută tinerii în trei pași. Prima dată, ei pot participa într-un program de mentoring, în care își dezvoltă competențele sociale și de comunicare, inteligența emoțională și își cunosc drepturile și obligațiile cetățenești. După acesta, tinerii participă într-un training în care își dezvoltă competențele profesionale în domeniul HoReCa, iar la sfârșit, ei primesc primul loc de muncă și oportunitatea de a-și începe o viață independentă și de dezvoltare profesională.


Proiectul a câștigat, în 2017, premiul pentru cel mai bun plan de afacere al unei întreprinderi sociale, oferit de The Bulgarian Center for Not-For-Profit Law și incubatorul de afaceri locale Reach for Change Bulgaria.


Intrarea este liberă, însă rugăm cei care doresc să participe să se înregistreze folosind acest formular: https://goo.gl/Szz75r, ca să putem oferi destule scaune.
Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/537814526557968