Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bucureşti: Participarea liceenilor la cea de-a II-a ediţie a mesei rotunde "Joc şi Cercetare Ştiinţifică"!

joc-cercetare-stiintificaInstitutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a organizat recent, in parteneriat cu Liceul International de Informatica Bucuresti, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si partenerul media Radio Romania Cultural, cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovarii, a doua editie a mesei rotunde "Joc şi Cercetare Ştiinţifică".

Masa rotunda a fost deschisa de directorul adjunct al Liceului International de Informatica, dl. Iusein Ervin, si de coordonatorul Centrului pentru Initiere in Cercetarea Stiintifica a Tinerilor “Alexandru Proca”, dl. Mircea Ignat. Obiectivul principal al mesei rotunde l-a reprezentat evidentierea rolului pe care il are jocul in cercetarea stiintifica, ca vector al creativitatii si inovarii.

Lucrarile prezentate au atins aspecte precum: psihologia jocului; jocul si cercetarea stiintifica; joc, educatie si supercivilizatii; artele si jocul.

La eveniment au participat reprezentanti ai mediului stiintific, psihologi, profesori, elevi si, nu in ultimul rand, mass-media.