Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

IPHONE X : Românii - Precomenzi de peste 1,5 milioane de euro!

quickmobile-iphone-xÎn doar trei zile, Quickmobile, cel mai mare specialist tech din România, a înregistrat precomenzi pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X.

Toate telefoanele au fost achitate de către români integral, valoarea totală a acestora depășind 1,5 milioane de euro. Comenzile vor fi livrate către primii clienți din România începând cu 6 noiembrie, Quickmobile fiind, și de această dată, primul retailer local care livrează noile iPhone-uri.Cel mai aşteptat telefon al anului, iPhone X, este disponibil la precomandă în oferta Quickmobile de vineri dimineaţă.

În doar trei zile de la startul precomenzilor, retailerul a înregistrat 1.200 de precomenzi pentru noul vârf de gamă al producătorului american Apple. „Faptul că, în doar trei zile, peste 1.200 de utilizatori au plătit integral, în avans, în medie, 1.250 de euro pentru vârful de gamă al Apple ne arată că am reuşit să creăm o comunitate mare de clienţi fideli, care îşi doresc să aibă primii cele mai noi telefoane şi care au încredere în compania şi serviciile noastre.

Făcând o comparaţie, numărul clienţilor care au virat, în medie, 5.700 de lei în contul Quickmobile în 3 zile este mult mai mare decât al celor care îşi deschid depozite de această sumă la o bancă, iar acest lucru oferă o valoare uriaşă companiei noastre”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager al Quickmobile.

Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la preţul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată de către Quickmobile la preţul de 6.099 de lei. Preţurile includ TVA şi garanţia standard de 2 ani.


„Apetitul românilor pentru telefoanele Apple este tot mai mare, iar acest lucru l-am putut observa cu uşurinţă de-a lungul anilor. Dacă anul trecut, modele iPhone 7 şi 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi, anul acesta, iPhone 8, 8 Plus şi iPhone X au generat, însumat, peste 1.800 de precomenzi”, a încheiat Tudor Țiboc.

Sursa: capital.ro