Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Suceava: "Produs de Cluj" în Bucovina!

produs-de-clujCaravana Produs de Cluj a participat la sfârșitul săptămânii trecute, în calitate de invitat special, la Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” desfășurat la Suceava.

Zeci de mii de iubitori de produse alimentare tradiționale și de obiecte de artizanat au vizitat standurile clujenilor și au achiziționat produsele oferite de aceștia.,,Participarea clujeană la Suceava, la un eveniment cu specific tradițional, într-o zonă în care tradițiile sunt la ele acasă, a fost un succes evident, atât din punct de vedere al numărului mare de vizitatori ai târgului, cât și prin prisma vânzărilor.

Faptul că am fost prezenți la acest eveniment și că produsele noastre au fost apreciate dovedește încă o dată că românii apreciază calitatea, autenticitatea și că încep să prefere preparatele tradiționale românești și obiectele lucrate manual. Aprecierile venite din partea bucovinenilor nu pot decât să ne bucure având în vedere că această zonă este recunoscută pentru calitatea și varietatea produselor alimentare tradiționale și a celor de artizanat.”, apreciază domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


La târgul din Suceava au participat 17 producători și artizani clujeni care au prezentat sucevenilor brânzeturi de oaie, preparate din carne, dulcețuri, produse de patiserie, uleiuri presate la rece, ciocolată de casă și turtă dulce, costume populare, bijuterii lucrate de mână, lavandă și articole pe bază de lavandă, cojoace și haine din piele.
Evenimentul de la Suceava a fost organizat de Asociațiile Produs de Cluj și Produs în Bucovina, în colaborare cu Consiliile Județene Cluj și Suceava, în parteneriat cu Centrul Național de Informare Turistică Suceava, Asociația pentru Turism Bucovina și Iulius Mall Suceava.