Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bucureşti - Zara: Deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei!

zara-afi-cotroceniDin luna octombrie, în AFI Cotroceni se deschide cel mai mare magazin Zara din țară și din sud-estul Europei, pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp, organizat pe două etaje și pe mai multe categorii.

Acest brand şi-a construit reputaţia internaţională datorită modelului de business unic, combinat cu  responsabilitatea faţă de mediu. Povestea Zara a început în 1975, când a fost deschis primul magazin în oraşul spaniol A Coruña.

De-a lungul anilor, brandul, parte din grupul Inditex, a crescut şi s-a extins, fiind astăzi disponibil internaţional cu opt mărci: Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe, şi 7.405 magazine în 94 de pieţe din întreaga lume.

Grupul spaniol Inditex a raportat o creştere cu 18% a profitului net în perioada februarie-aprilie 2017, la 654 de milioane de euro, în linie cu aşteptările analiştilor.

Profitul înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare (EBITDA) a urcat cu 17%, la 1,1 miliarde de euro, depăşind aşteptările analiştilor.

Sursa: capital.ro