Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Municipiul Sfântu Gheorghe: Publicarea proiectului de hotărâre cu caracter normativ!

municipiul-sfantu-gheorgheStabilirea taxelor și impozitelor locale în anul 2017 s-a făzut pe baza încadrării zonale a terenurilor intravilane din Sfântu Gheorghe.

Începând cu data de 24 octombrie s-a publicat proiectul de hotărâre cu caracter normativ care actualizează încadrarea pe zone fiscale a intravilanului municipiului Sfântu Gheorghe și care va constitui baza stabilirii taxelor și impozitelor locale pentru anul 2018.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, aduce la cunoştinţa locuitorilor că proiectul de hotărâre poate fi consultată în scris până la data de 03 noiembrie 2017.

Textul anunțului poate fi citit accesând acest link: http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=381&pid=3954, conținând și modul în care propunerile, sugestiile și opiniile Dvs. pot fi exprimate.

Accesând link-ul din textul anunțului (http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=115&pid=3953), veți fi redirecționat către textul complet al proiectului de hotărâre cu caracter normativ. Proiectul de hotârăre și tabelul actualizat de încadrare zonală a terenurilor intravilane este afișat, de asemenea, la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură.

Stiri mai vechi: