Lun05232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bucureşti - Campionatele Naţionale de Gimnastică Aerobică!

afis-aerobicBucurești, 26 octombrie 2017 – Eleganţă, siguranţă şi perfecţiune – acestea sunt trăsăturile puse în valoare de gimnastica aerobică prin Federaţia Română de Gimnastică.

Este disciplina sportivă la care, până în prezent, s-au câştigat numeroase medalii europene și mondiale. România este cotată lider pe plan mondial în Gimnastica Aerobică.
Astfel, cu ocazia organizării Campionatelor Naționale de Gimnastică Aerobică 2017, Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, va transmite live competiţia. Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 octombrie 2017, la Sala Polivalentă  a Complexului Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani, județul Ilfov, iar accesul la eveniment va fi liber.


Evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook şi YouTube, prin accesarea:


-    paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică
-    paginii de Facebook Axis Communications
-    canalului YouTube Axis Communications

Competiţia va reuni sportivi medaliați la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică din Ancona, Italia şi va debuta pentru public sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 10.00, printr-o festivitate de deschidere. După aceasta, se vor desfăşura concursurile individuale masculin şi feminin categoria a II-a, concursul perechi categoria seniori, concursul trio categoria a III-a, concursurile individuale feminin şi masculin categoria I şi concursul grup categoria a II-a.

Duminică, 29 octombrie, de la ora 11.00 vor avea loc concursurile perechi categoriile a III-a, a II-a şi I, concursurile individuale feminin şi masculin categoria seniori, concursul grup categoria a III-a şi concursurile trio categoria a II-a şi I. Fiecare concurs din competiţie va avea o festivitate de premiere, iar la sfârşitul evenimentului va fi organizată o festivitate de închidere.


Pentru transmiterea live a evenimentului vor fi folosite camere de reţea cu capabilităţi Full HD, selectate îndeosebi pentru performanţele, calitatea şi uşurinţa în utilizare de care dau dovadă. Prevăzute cu tehnologie Lightfinder, acestea nu numai că se descurcă admirabil în condiţiile unor scene cu desfăşurare rapidă, precum cele din lumea sportului, dar dispun şi de o sensibilitate imbatabilă la lumină, astfel că fidelitatea culorilor este menţinută aproape în orice condiţii de iluminare ambientală.

Foarte importantă este şi abilitatea camerelor Axis de a transmite imaginile filmate direct în mediul online, fără a necesita tehnică de calcul adiţională, pe baza aplicaţiei dezvoltate de NetRex. Astfel, aplicaţia CamStreamer facilitează transmisia live pe platforme dedicate, precum YouTube sau Facebook, fără echipamente suplimentare sau operaţii de configurare complexe.

Despre Federaţia Română de Gimnastică


Federaţia Română de Gimnastică a luat naștere pe data de 14 septembrie 1906, cu prilejul organizării la Bucureşti a Congresului Societăţilor de Gimnastică. De atunci, indiferent de epocă, de vremuri și concepții, Federaţia a folosit sistemul de organizare şi pregătire tradiţional, iar performanţele s-au amplificat, atât la feminin, cât şi la masculin, prin munca unor noi generaţii de talente. În ciuda dificultăţilor întâmpinate de la înfiinţare şi până în prezent, Federația Română de Gimnastică a urmat un drum ascendent, susţinut de rezultatele internaționale ale gimastelor și gimnaștilor români, de prezența tehnicienilor noștri în structurile internaționale sportive, cu rol determinant în progresul gimnasticii artistice, aerobice și ritmice.