Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Stagiunea Noiembrie – Teatru de Club!

teatru-clubjoi | 2 noiembrie 2017 | ora 20:00 @ Napoca 15-mansardă


Dac'aş fi rege de Radu Stanca
cu Sorin Misirianțu
muzica live – Ionuț Mangu
One man show cu Sorin Misirianţu, acompaniat la chitară de Ionuţ Mangu.

Mă iubesc mai mult ca pe oricine
Şi-s gelos pe-oricine mă iubeşte.
Tot ce mica-mi inimă pofteşte
Mi-e prilej de-orgii şi de festine.

Tot ce vreau pe loc mi se-mplineşte,
Orice fleac visez îndată-l capăt.
Dragostea de mine n-are capăt
Şi trăiesc din plin, împărăteşte...

Continuarea o ascultaţi la mansarda restaurantului Napoca 15, recitată de Sorin Misirianţu şi acompaniată la chitară de Ionuţ Mangu.

Incredibil, dar adevărat, poezia prinde la tineri, dacă este frumoasă şi profesionist recitată! De fapt, dacă nu la ei, la cine? Spunea Sorin Misirianţu.

* Preţul unui bilet este de 20 lei

joi | 9 noiembrie 2017 | ora 20:00 @ Che Guevara-Terasa interioară
Stand-up Comedy cu Diana Roşca


"Nu încerca să înţelegi femeia!" nu e un sfat, nu e nu slogan, e titlul unui nou studiu. Ştiţi articolele cu "10 lucruri care...", "20 expresii care..." facute pe baza unor studii? Eh.. începem studiul "Nu se pot număra lucrurile pe care nu le înţelegem la femei,". Atenţie, nu se adresează doar bărbaţilor! Are cineva senzaţia că noi femeile ne înţelegem pe noi?
Diana Roşca - actriţă, woman stand-up comedian - a făcut show-uri in România, Europa cât şi în Sua: Washington, New York, Lexington. Diana îmbină feminismul cu arta flirtului, atrăgând astfel simpatia ambelor "tabere".  Diana zice: "E clar, barbaţii trebuie să te iubească! Daaaar.... decât să te iubeasca bărbaţii, mai bine să nu te urască femeile!".  Aceasta e reţeta care a promvat-o şi zice ea "singura reţetă pe care o ştiu. Aşa că, la mine, expresia "mai bine du-te la cratiţă" nu funcţionează". - Preţul unui bilet este de 20 lei.

joi | 16 noiembrie 2017 | ora 20:00 @ Napoca 15-mansardă

3 Ciudaţi după Yasmina Reza


Spectacolul TREI CIUDATI, dupa Yasmina Reza este o comedie savuroasa care are ca tema principala prietenia, intr-o lume in care in loc sa ne fim unul altuia aproape, purtam masti si suntem tot mai goi pe dinauntru. Societatea moderna ne-a apropiat de snobism, de fatarnicie, de ego exacerbat si ne indepartam tot mai mult de esenta noastra. In proiect reintalnim doi dintre realizatorii comediei de mare succes – Ménage a trois – actorii Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu, carora li se alatura Serban Georgevici, de la Teatrul de Comedie Bucuresti.
O comedie irezistibilă!!! O ora si jumatate de ras sanatos. - Preţul unui bilet este de 30 lei.

joi | 23 noiembrie 2017 | ora 20:00 @ Napoca 15-mansardă

VREAU UN JOB, MANCA-ŢI-AŞ
COMEDIE cu Elena Ivanca

O femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare?
De aici îşi începe povestea Marina! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se întrece pe sine într-un număr de mare virtuozitate. O lecţie de actorie pentru cei care visează la această lume. - Preţul unui bilet este de 20 lei.