Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VIOLENȚA ÎMPOTRIVA COPIILOR – O ABORDARE DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, DEZBATUTA LA UBB

violentaMiercuri, 25 octombrie, de la ora 18, are loc o prezentare cu tema VIOLENȚA ÎMPOTRIVA COPIILOR – O ABORDARE DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, susținută de către doamna Prof. Univ. Dr. Maria Roth, de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai.

Prezentarea are loc în cadrul Atelierului MULTIDISCIPLINAR ŞI INTERUNIVERSITAR de Filosofie şi Antropologie Medicală, în clădirea Clinicii „Medicala II” de pe str. Clinicilor nr. 2-4, la Etajul II, Sala Bibliotecii.

Atelierul este un CENTRU DE EXCELENŢĂ acreditat în cadrul Centrului de Filosofie Aplicată de la Facultatea de Filosofie a UBB şi se desfăşoară sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, în colaborare cu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, fiind un cadru informal de discuţii multi şi transdiciplinare, focalizate pe chestiuni considerate ca aparţinând medicinii, dar care se află ,de fapt, la confluenţa diferitelor specialităţi ce studiază omul (filosofia, psihologia, sociologia, antropologia, istoria, dreptul, teologia, literatura etc.) și care sunt rareori, sau cu prea multă precauţie, abordate în acest fel.

Stiri mai vechi: