Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Snoop Dogg: Atacarea preşedintelui Donald Trump printr-un single nou!

snoop-doggCelebrul rapper american Snoop Dogg îl atacă pe președintele american Donald Trump, foarte nepopular în rândul comunității hip-hop, într-un nou single intitulat "Make America Crip Again".

Titlul piesei este o deturnare a sloganului de campanie a lui Donald Trump"Make America Great Again" şi se referă la o bandă din Los Angeles "Crips", de care Snoop Dogg aparţine.

Culoarea fetiş afişată de membrii Crips este albastrul, spre deosebire de culoarea bandei rivale, Bloods, roşul. În mod similar, cover-ul proiectului lui Snoop Dogg reprezintă o şapcă albastră pe care scrie "Make America Crip Again', în timp ce şapca lui Donald Trump şi a susţinătorilor săi, pe care figurează sloganul originial, era de culoare roşie.

Rapperul din Long Beach, o suburbie din Los Angeles, a anunţat că piesa va face parte dintr-un EP de opt melodii, cu titlu eponim, care va fi lansat săptămâna viitoare.

În single-ul lansat joi, rapperul în vârstă de 45 de ani denunţă în termeni virulenţi folosirea intensivă a Twitter-ului de către preşedintele american şi îl apără pe Colin Kaepernick, jucătorul de fotbal american care a lansat gestul de protest de a pune un genunchi în jos în timpul intonării imnului naţional.

Kaepernick şi-a atras mânia lui Donald Trump, care l-a calificat cu apelativul "fiu de căţea".

Nu este pentru prima dată când Snoop Dogg îl atacă pe Donald Trump. Rapperul, pe numele real Calvin Broadus, a lansat în luna martie un videoclip pentru melodia sa "Lavender", în care pretinde că împuşcă un clovn care seamănă cu preşedintele american.

Sursa: capital.ro