Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Victor Dobre: "România - Hub Regional în domeniul Creativităţii"!

victor-dobreVictor Dobre este ceea ce în românește se numește un "hâtru".

Are tot timpul o glumă-două la îndemână, vorbește ușor cu oricine și, bineînțeles, cunoaște pe toată lumea care este cineva în industria de marketing și comunicare. Anii de media, cei de agenție și mai apoi cei petrecuți în poziția de director executiv al IAA l-au ajutat fără îndoială să-și facă o mulțime de cunoștințe și să devină un fel de "Who\\\'s Who" pe două picioare al domeniului.

Sediul IAA de pe calea Victoriei arata pe dinauntru exact aşa cum mi-l aminteam: vechi şi ponosit, în ciuda consolidării relativ recente a clădirii. Am urcat pe scările acelea abrupte, de dinainte de război şi am inhalat fumul celor ieşiţi la ţigară pe hol.

Am zis "sărumâna" doamnei Gabriela Szabo cu care aproape m-am ciocnit în mod neaşteptat cu un etaj mai jos, apoi am intrat. Am schimbat amabilităţi cu vechi "colegi" de pe vremea când actiovam în Boardul IAA, apoi am pătruns singurel în biroul lui Victor Dobre, care tocmai se dusese să mă omenească cu ce putea stoarce de la automatul de cafea. M-am aşezat pe canapeaua din faţa biroului şi am pregătit reportofonul. Iar când a apărut Victor cu lichidul aburind în căni, i-am dat drumul la treabă.

Sursa: capital.ro