Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Declaraţia lui CălinTăriceanu: "Plec din politică, când DNA va convinge Guvernul"!

calin-tariceanu"Lupta pentru putere nu s-a încheiat după alegeri.

Adică cei care au pierdut alegerile nu sunt mulţumiţi şi continuă să zdruncine prin toate metodele: prin diversiuni lansate în spaţiul public legate de sistemul de impozitare, de taxe, de salarii, de pensii ş.a.m.d., prin acţiunile de slăbire a guvernului întreprinse prin forţarea demiterii celor două membre ale cabinetului (Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb).

De fapt, ştiţi bine că în această combinaţie rotundă era şi unul dintre miniştrii ALDE (n.r. - Viorel Ilie, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul). (...) Eu nu accept ca DNA să facă Guvernul României. Când o să se întâmple chestia asta, eu plec din politică", a afirmat Tăriceanu la un post de televiziune.

El a subliniat că nu este dispus să facă în acest sens compromisuri. "Eu nu sunt maleabil, nu sunt pentru compromisuri în această chestiune. Adică văd destui politicieni, mă uit cu mare tristeţe la ce se întâmplă în PNL, la liderul partidului, domnul Orban, care are probabil teama scadenţei în Justiţie şi de aceea este atât de prietenos cu sistemul, cum nu se poate. Nu! Eu continui să cred că democraţia în România nu este un bun câştigat, trebuie apărat", a adăugat Tăriceanu.

Sursa: capital.ro