Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Cluj-Napoca: Primul festival de bere artizanală, unde au fost prezenţi peste 2000 oameni!

craft-beer-daysCluj Napoca, 16 Octombrie 2017-  Beerologique, în parteneriat cu Blend.

Brews& Bites și Studio 26, au organizat în perioada 13-15 Octombrie 2017 primul festival de bere artizanală din județul Cluj. Evenimentul, intitulat Craft Beer Days, s-a bucurat de prezența a peste 2000 oameni pe perioada festivalului desfășurat pe strada Piezișă, pe terasa restaurantului Blend. Brews&Bites, precum și pe terasa localului Studio 26.

Craft Beer Days este un festival dedicat berii artizanale și fabricilor independente din România, aducând la Cluj, în cele 3 zile de festival, zece producători de bere și cidru artizanal, băuturile fiind servite direct de către berari, din standurile amenajate pe terasele celor două locații. Printre berararii prezenți la eveniment se numără: Zăganu, HopHead, HopHooligans, Berea a la Cluj, Bere Nemțeana, Three Happy Brewers, 1717 Artizanală, Sikaru și Harvester Cider.


La eveniment a fost prezent și Claudiu Câmpean, finalist al emisiunii Master Chef, care a gătit după un meniu special adaptat evenimentului, cu gustări pe stilul măncării stradale. Atmosfera festivalului a fost completată de prezența unor DJ locali, printre care amintim: Le Minion, DJ Digital Love și Andrei Puiu.

Beerologique reprezintă o bază de date online, dedicată berii artizanale din România, centralizând cele mai importante evenimente și informații relevante despre berile produse autohton, prin metode tradiționale.

Blend. Brews&Bites este un local relativ nou, situat pe Piezișă, unde berile artizanale se îmbină perfect cu un burger, niște costițe sau un bagel autentic american. Având în portofoliu peste 70 sortimente de bere, dintre care multe artizanale, Blend dorește să fie un punct de referință pentru iubitorii de beri cu arome intense si gusturi autentice.

Studio 26 este un bar situat tot pe strada Piezișă, în mijlocului campusului studențesc, fiind renumit atât pentru cafeaua excelentă dar și pentru berea și cocktailurile delicioase. Două etaje diferite și două terase (una pe acoperiș) vă așteaptă să vă relaxați în compania prietenilor vechi sau noi.