Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

VIVO! Cluj-Napoca: Deschiderea primului restaurant "Pep&Pepper"!

Pep-PepperÎncepând de weekendul trecut, clienţii centrului comercial pot savura preparatele delicioase pregătite după o reţetă ce conţine 14 condimente secrete.


Pep & Pepper a inaugurat primul restaurant cu servire rapidă din Cluj, odată cu aniversarea de 10 ani a centrului comercial din inima Transilvaniei – VIVO! Cluj-Napoca. Astfel, începând din 14 octombrie, toţi clienţii VIVO! Cluj-Napoca pot savura preparatele delicioase, preparate pe loc, ce au la bază o reţetă secretă de pui sau vită şi paste din ou făcute în casă. Conceptul Pep & Pepper promovează home-style cooking (bucătarii gătesc pe loc fiecare porție de mâncare, într‑o tigaie proaspăt spălată) şi standarde culinare precum:


Secret marinade:
Folosesc cea mai fragedă carne de pui sau vită pe care o lăsăm la marinat timp de 12 ore, după o rețetă secretă ce conține 14 condimente.
Fresh Pasta:
Pregătesc zilnic propriile paste folosind doar ouă și ingrediente naturale: făină din griș de grâu, sare și ulei de măsline.
Delicious & Balanced:
Cu fiecare farfurie pe care o comanzi ai parte de o masă delicioasă, variată și echilibrată, care îți dă o senzație de bine..
Pep & Pepper este un lanţ de restaurante cu servire rapidă, care numără în prezent 5 locaţii în Bucureşti şi Cluj-Napoca, urmând să aibă loc deschiderea unui nou restaurant şi în Constanţa.


“Am pornit această afacere în capitală pentru că avem aici o piață exigentă, în care Pep & Pepper a surprins prin mâncare de calitate servită rapid unui public dinamic, aflat mereu în mișcare. Credem că foarte multe orașe medii au deja nevoie de o ofertă similară, care nu există însă pe piață, chiar și orașele care nu au deocamdată un mare centru comercial”, spune Dan Isai, cofondatorul Pep & Pepper.


Noul restaurant Pep & Pepper este situat în zona de food court din VIVO! Cluj-Napoca, lângă magazinul Inmedio.