Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bistriţa: Festival Fitness!

festival-fitnessFederaţia Română de Culturism şi Fitness continuă seria de evenimente dedicate popularizării unui stil de viaţă sănătos şi a importanţei primordiale pe care o are sportul pentru sănătatea noastră mentală şi fizică.

În această săptămână Bistriţa va găzdui o serie de manifestări dedicate acestui deziderat. Ambasadorul federației de specialitate, Roxana Ciuhulescu, împreună cu cei mai cunoscuți antrenori și instructori de fitness din zonă vor susține joi, antrenamente deschise în mai multe săli din oraș.

Vineri, președintele Federației Balcanice de Culturism și Fitness, prof. Gabriel Toncean, alături de sportivi emblematici și specialiști în domeniu vor fi prezenți în mai multe liceene din municipiu pentru a promova cauza alimentației sănătoase și, bineînțeles, a sportului. Tot vineri, 20 octombrie, toţi iubitorii sportului sunt aşteptaţi începând cu ora 18:00, la Fitness Festival, în Sala Sporturilor pentru a se antrena și învăţa de la cei mai buni instructori  cum îşi pot crea şi dezvolta un stil de viaţa sănătos.

"Indiferent de vârstă sau de pregătirea sportivă, am onoarea să-i invit pe toţi bistriţenii la Fitness Festival, vineri, începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă. Am gândit acest eveniment împreună cu echipa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, căreia pe această cale vreau să îi mulţumesc pentru susţinerea şi promovarea sportului. Este modalitatea prin care încercăm să-i convingem și să-i stimulăm pe cei care încă nu au început să facă mișcare, să ia măsuri, iar pe cei care practică deja un sport, să întâlnească sportivi de performanţă, instructori și antrenori care să-i ajute în dezvoltarea lor." - prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

În cadrul Fitness Festival vor fi clase precum: Tae Bo, Free Style, Zumba, Kick Box , Kangoo Jumps si Pilates, program realizat în colaborare cu prof Virgil Rus / New Art of Body Gym )

Participarea la aceste cursuri este liberă în limita locurilor disponibile în sală. Evenimentul "Fitness Festival" face parte din seria de evenimente dedicate promovării unui stil de viața optim si a importanței pe care sportul o are pentru sănătatea noastră fizică și psihică. Acțiuni similare au avut loc în mai multe orașe din țară, printre care București, Sibiu, Brăila sau Tîrgu-Mureș.

"Publicul a reacționat foarte bine la iniţiativa noastră, de exemplu la Reghin unde acţiunea a fost organizată tot într-o sală polivalentă, cei mai mulți participanţi au fost părinţi cu copii veniţi să-i înveţe de la o vârstă fragedă importanţa mişcării." - Roxana Ciuhulescu, gazda evenimentului

Manifestarea are loc la mai puțin de o lună distanță de mult așteptatul Campionat Mondial de Culturism și Fitness  - juniori şi masters - care va avea loc între 10 și 13 noiembrie la Bistrița. Evenimentul va fi organizat de către Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness, reprezentată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Federaţia Balcanică de Culturism şi Fitness, în parteneriat cu Ministerul Sportului şi Tineretului, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria Bistriţa.. Sponsorul principal al competiției şi al federaţiei de specialitate este producătorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.

Mai multe amănunte despre produsele acestuia puteţi afla accesând http://www.pronutrition.ro/

Pănă acum și-au anunțat intenția de participare, la Campionatul Mondial, peste 300 de sportivi reprezentând peste 60 de  țări. Costul biletelor la eveniment va fi de 10 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%. Cu mai multe amănunte despre competiție o să revenim în zilele următoare.