Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cluj-Napoca: Primul Concert Sting!

concert-stingAproape 10.000 de oameni sunt așteptați să se distreze, marți, la concertul susținut de artistul britanic la Sala Polivalentă din Cluj.

Biletele puse în vânzare pentru evenimentul muzical au fost aproape epuizate.Ionuț Rusu, managerul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, a precizat că au fost vândute 9.700 de bilete, ceea ce înseamnă aproape capacitatea maximă a spațiului pentru astfel de spectacole.

Pentru că vizitează pentru prima oară Ardealul, Sting le-a trimis un mesaj video fanilor săi. Artistul s-a arătat încântat să viziteze Clujul.

Spectacolul ese ultimul dintr-un turneu european organizat pentru a promova piesele de pe noul album „57th & 9th”.

Echipa de producție s-a ocupat de toate detaliile pentru a face călătoria la Cluj cât mai plăcută atât pentru Sting, cât și pentru cei care-l însoțesc în turneu. Așa se face că una dintre încăperile Sălii Polivalente a fost transofrmată într-o bucătărie complet utilată.

„Sting va veni alături de bucătarul personal, așa că un spațiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere și un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit și un spațiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane”, se arată în comunicat emis de organizatorii concertului.

Alte 16 cabine au fost amenajate în incinta Sălii Polivalente din Cluj pentru echipa artistului formată din peste 70 de persoane. Tototată, alți aproape 470 de oameni din echipa locală sunt implicați în organizarea spectacolului.


Reguli pentru spectatori la primul concert Sting de la Cluj

Accesul la concert se va face începând cu ora 18 pentru posesorii de bilete tip Early Entry. Mai apoi, accesul tututor spectatorilor va fi permis de la ora 18:30.

De la ora 20,00, în deschiderea spectacolului, va cânta Joe Sumner, fiul lui Sting. Sting urmează să înceapă concertul în jurul orei 21.

Pentru a evita aglomerația, spectatorii sunt sfătuiți să vină din timp la concert, dar nu înainte de ora 18, când are loc deschiderea oficială a porților de acces.

În incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi vândute în baza unor jetoane ce vor fi distribuite de la punctele special amenajate în locație.

Dacă nu sunt folosite pe durata concertului, jetoanele vor putea fi răscumpărate în aceeași seară, de la caseriile din incintă, până la ora 23.

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marți.

Sursa: libertatea.ro