Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

RCS&RDS: Finalizarea testelor VoLTE!

vicepresedinte-rcs-rdsDigi Mobil și Samsung au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE), astfel incât primul telefon din oferta Digi Mobil validat pentru tehnologia voce peste 4G este Samsung Galaxy S8.

Software-ul pentru acest model ce conține funcționalitatea de voce peste 4G va putea fi actualizat începând cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G, fără a mai necesita trecerea automată a terminalului din reţeaua de date 4G către cea clasică pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil beneficiază de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de aşteptare din momentul iniţierii apelului şi până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din reţea, care utilizează tot Voce 4G, scăzând sub două secunde. 

Totodată, convorbirile prin reţeaua 4G au o calitate şi claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. Serviciul Voce 4G, precum şi activarea sa sunt gratuite pentru toate abonamentele din ofertă.

„ Incepând cu data de 20 octombrie, utilizatorii Digi Mobil care folosesc terminale Samsung Galaxy S8 si S8+ vor putea beneficia de noul serviciu Voce 4G, respectiv de avantajele tehnologiei VoLTE. Acesta este incă unul dintre paşii importanţi pe care îi întreprindem în consolidarea poziţionării Digi Mobil ca un furnizor de servicii de încredere, dar şi accesibil în continuare pentru toţi românii. El se adaugă la investiţiile continue în extinderea acoperirii reţelei la nivel naţional, densificarea celulelor pentru sporirea puterii şi stabilităţii semnalului, dar şi la ofertele comerciale, concepute astfel încât să raspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale clienţilor, prin cele mai bune preţuri şi trafic de date nelimitat la orice abonament.”, a declarat Valentin Popoviciu – Vicepreşedinte RCS & RDS.

Oferta Digi Mobil include modelele Samsung Galaxy S8 si S8+, care pot fi achiziţionate în 24 de rate fără dobandă la abonamentele Optim, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acordă prin creditul „ING Acum”, direct din magazinele Digi sau din punctele de prezenţa RCS & RDS. Programul de rate este destinat tuturor clienţilor Digi Mobil care se califică uzual pentru un credit de nevoi personale, in condiţiile oferite de ING. Rata lunară pentru modelul Samsung Galaxy S8 este de 108 lei/lună, iar pentru S8+ este de 123 de lei, TVA inclus, plus avans.

Sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: