Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Declaraţia dată de preşedintele Donald Trump, reporterilor : "Calmul dinaintea furtunii!"

donald-duckReporterii Casei Albe au fost chemați pentru o sesiune foto impresionantă între președintele Donald Trump și înalții oficiali militari la Casa Albă, joi seara, când brusc "lucrurile au devenit ciudate", a relatat reporterul Casei Albe pe Twitter.

„Voi ştiţi ce reprezintă asta?” i-a întrebat Trump pe jurnaliştii din acea camera.

„Spuneti-ne”, a răspuns un reporter.

„Poate este calmul dinaintea furtunii”, a precizat preşedintele Americii.

„Ce furtună?” a întrebat un alt reporter. „Cu Iran? Cu ISIS? cu cine?”

Trump a lăudat apoi militarii: "Avem cei mai buni militari din lume în această cameră", înainte de a încheia şedinţa foto.

Totuşi, înainte de a părăsi încăperea un reporter a întrebat oficialul la ce furtună se referă, acesta răspunzând: „Vei afla!”.

Miercuri, secretarul de stat Rex Tillerson a negat faptul că l-a numit pe Trump un „imbecil” şi a spus că nu s-a gândit niciodată să îşi dea demisia din funcţia sa.

Comentariile criptice făcute de Trump în faţa oficialilor militari se datorează ambuscadei mortale care a ucis trei şi a rănit doi soldaţi ai Forţelor Speciale ale SUA în Niger, miercuri. O mână de soldaţi ai forţelor speciale au desfăşurat o patrulă comună între SUA şi Nigeria atunci când au fost atacaţi de 50 de combatanţi  ai grupării ISIS.

Sursa: capital.ro