Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Novomatic România: Industria jocurilor de noroc - "Creşterea interesului pentru cazinourile online!"

novomatic-romaniaMilenialii își completează nevoia de experiențe cu jocurile de noroc

În timp ce în industria jocurilor de noroc, pe segmentul landbased, se poate observa o maturitate, tendința pieței locale, ca și cea remarcată la nivel european, este de orientare a operatorilor către mediul online. Potrivit domnului Valentin-Adrian GEORGESCU, CEO Novomatic România, cheia succesului este de a crea o sinergie între activitatea din ofline și online. Online-ul aduce cu sine o serie de beneficii atât pentru operatori, cât și pentru jucători.

Activitatea devine astfel mult mai bine și mai ușor de controlat, se pot evita abuzurile rapid și se contribuie activ la o legătură pe termen lung cu jucătorul.  Pe de altă parte, jucătorul are acces la un spectru mult mai larg de jocuri față de opțiunile din landbased.

Profilul jucătorului de noroc din România – Generația Y în topul jucătorilor, numărul femeilor active crește

Stilul de viață al milenialilor se bazează mai puțin pe bunuri materiale și realizări profesionale, cât pe experiențe și amintiri, o categorie în care pot fi încadrate și jocurile de noroc. Potrivit studiului „Jocurile de noroc în România”, emis de GfK România la solicitarea ROMSLOT și Romanian BOOKMAKERS, cei care joacă cu o frecvență săptămânală sunt în general bărbați, cu vârsta între 18-24 de ani, necăsătoriți, din mediul urban. Contrar însă așteptărilor, numărul femeilor care joacă este tot mai mare.

„Percepția asupra jocurilor de noroc este într-un proces continuu de schimbare în bine, percepția este mai puțin negativă. Drept dovadă, numărul jucătorilor este tot mai mare, pe primul loc este categoria de vârstă 18-24 de ani, urmată îndeaproape de cea de 25-34 de ani.Ceea ce mai putem observa este că și profilul jucătorului se schimbă. Dacă până acum bărbații erau cei care îl constituiau, putem vorbi acum și de un procent reprezentat de femei. În cazul nostru, vorbim de o proporție de 67% jucători bărbați și 33% jucători femei”, a declarat domnul Valentin-Adrian GEORGESCU, CEO Novomatic România.

Motivele pentru care joacă

Potrivit rezultatelor aceluiași studiu, motivul principal pentru care aleg să joace este „de placere”.  
„Jucătorii asociază cazinoul cu o stare de bine, cu distracție, relaxare și câștig. Iar cazinourile online susțin și mai mult această nevoie a jucătorilor prin opțiunile variate pe care le au la dispoziție în materie de jocuri. Pe platfoma admiral.ro, iubitorii jocurilor de noroc și pariuri sportive pot să se bucure de o experiență completă și să acceseze jocurile lor preferate într-un singur loc, într-o  selecție variată, de la jocurile de sloturi până la jocuri de cazinou și pariuri sportive.

Elementul de noutate pe care ADMIRAL îl aduce în atenția pasionaților este posibilitatea de a juca online, în exclusivitate, jocurile originale marca NOVOMATIC, preferate de milioane de jucători la nivel global, precum Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, dar și multe altele. Platforma admiral.ro pune la dispoziția utilizatorilor și una dintre cele mai sigure oferte de pariuri sportive din lume, într-o gamă bogată, zilnic conectează clienții la sute de evenimente sportive din întreaga lume”, a mai adăugat domnul Valentin-Adrian Georgescu.