Vi01222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Participarea Companiei ELKO la evenimentul Internet&Mobile World 2017!

ELKO-IMWELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi soluţii IT, anunţă participarea la Internet & Mobile World 2017 – cea mai mare expo-conferinţă din sud-estul Europei dedicată soluţiilor Business to Business.

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, evenimentul se desfăşoară în perioada 4-5 octombrie 2017, la Romexpo, în Bucureşti.
Anul acesta vor fi prezenţi peste 140 de vorbitori, 130 de furnizori de soluţii din domeniile Enterprise, Securitate & Infrastructură, Echipamente & IoT şi Soluţii Digitale, într-un cadru format din 4 zone şi prevăzut cu 6 scene: scena principală, scena dedicată soluţiilor de securitate, scena dedicată dezvoltatorilor, scena soluţiilor SMB & Enterprise, scena soluţiilor digitale şi e-commerce şi scena pentru marketing şi inovaţii.


ELKO expune în standul de la IMWorld o gamă largă de echipamente şi soluţii de afişaj, supraveghere video, computing, statistică şi comunicaţii destinate mediului de afaceri. Pentru segmentul retail, sunt prezentate soluţiile Axis pentru contorizarea 3D a fluxului de oameni și generarea de date demografice cu privire la vizitatori (3D People Counting). Cu ajutorul lor, companiile pot obţine informaţii valoroase precum tendinţe şi tipologii pe care le pot utiliza ulterior pentru optimizarea activităţilor de marketing. Evident, nu lipsesc nici echipamentele de supraveghere video Axis, acompaniate de soluţiile profesionale de analiză video si platforme de video management. Disponibile sub forma unei game vaste de modele, acestea sunt folosite peste tot în lume pentru monitorizarea oricărui tip de obiectiv.


Din zona soluţiilor pentru comunicare vizuală, cum ar fi dotarea sălilor de conferinţă ultramoderne, standul ELKO expune soluţii de tip Video Wall de la LG Electronics. Tot sălilor de conferinţe li se adresează şi sistemele de control, echipamentele de tip Matrix Switch şi unităţile de distribuţie a alimentării cu energie furnizate de ATEN – soluții prezentate în standul ELKO.


Pentru companiile care îşi doresc o mai bună optimizare şi centralizare a infrastructurii IT, ELKO expune soluţiile APC Smart Bunker. iar prin platformele Supermicro se adresează celor aflaţi în căutarea de soluţii de computing flexibile. Nu lipsesc echipamentele mobile rugged de la Getac, ideale pentru cei care lucrează în condiţii de mediu dificile.


Comunicaţiile pentru mediul industrial reprezintă o atracție în standul ELKO și sunt reprezentate de soluțiile profesionale MOXA. Trendurile în Internet of Things sunt acoperite în cadrul sesiunii M2M & IoT, unde Florin Ciuciu, Business Development Manager ELKO Romania, va explica beneficiile utilizării soluțiilor profesionale pentru companii.


La IMWorld 2017 sunt aşteptaţi peste 8000 vizitatori din mediul de afaceri, din ierarhia superioară de conducere a companiilor, din poziţii de conducere a departamentelor de marketing şi IT.
Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe www.imworld.ro.