Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

7 Octombrie 2017: Închiderea traficului în zona Pieţei Unirii, pentru superspeciala Raliului Sibiului!

harta-interval-restrictiePentru a permite organizarea Super Specialei Raliului Sibiului care va avea loc în data de 7 octombrie, Comisia de Circulaţie a aprobat închiderea traficului auto în Piaţa Unirii pentru 24 de ore, din 7 octombrie, ora 2 până în 8 octombrie, ora 2.

Piaţa Unirii va fi închisă traficului auto prin blocarea în următoarele puncte:


- Bulevardul Victoriei, intersecţia cu Andrei Şaguna pe cele două benzi de deplasare spre Piaţa Unirii (precizare: deplasarea dinspre bulevardul Victoriei spre şoseaua Alba Iulia va fi permisă)
- Strada Emil Cioran, intersecţie cu aleea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor
- Sens giratoriu intersecţie bulevardul Vasile Milea - Calea Dumbrăvii (precizare: va fi permisă intrarea în sensul giratoriu pentru a ajunge pe bulevardul Vasile Milea şi pe strada Constantin Noica - pe sub blocul plombă)
-  De la intersecţia cu strada Cetăţii (zona “Farmacia 24”);
-  Strada Banatului, de la intersecţia cu strada Dealului/intersecţia cu str. George Coşbuc;
-  Bulevardul Corneliu Coposu, pe direcţia Sala Thalia – Piaţa Unirii, de la intersecţia cu strada Independenţei;
-  Bulevardul Corneliu Coposu, pe direcţia de mers Piaţa Unirii – Sala Thalia, de la intersecţia cu strada Berăriei (de pe strada Berăriei va fi permis virajul doar la dreapta)
Precizare importantă: circulația pietonală nu va fi permisă în perimetrul astfel delimitat din Piața Unirii, pentru siguranța acestora.
Atât șoferii, cât și pietonii sunt rugați să aleagă rute alternative, în funcție de direcția de deplasare.

Închideri de parcări:
Parcarea din fața Hotelului Continental Forum și Parcarea Teatrului (partea dinspre strada Berăriei) vor fi închise în data de 7 octombrie.
Parcarea de pe strada Gh. Lazăr, zona cuprinsă între strada General Magheru și curtea Colegiului Gh. Lazăr va fi închisă în perioada 6-7 octombrie, urmând să fie utilizată ca parc de alimentare pentru concurenți.
De asemenea, accesul pietonal pe trotuarul de vis-à-vis de clădirea Colegiului Gh. Lazăr va fi restricționat pentru siguranța cetățenilor în perioada 6-7 octombrie.

Traseele Tursib care intersectează Piaţa Unirii vor circula pe rute deviate în data de 7 octombrie.  
Traseele 2, 5, 10, 11, 12, 13, 17, 19, 22, 111, 112, 114, 118 vor circula pe rute care ocolesc Piaţa Unirii. Autobuzele nu vor mai ajunge în staţiile “Casa Armatei”, “Alba Iulia” (vis-à-vis de benzinăria Mol) şi în nici staţiile de pe bulevardul Corneliu Coposu.


Călătorii care utilizează aceste trasee de autobuz sunt rugaţi să consulte site-ul societăţii Tursib (http://tursib.ro/news/show/248).

Stiri mai vechi: