Ma09292020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VIVO! Cluj-Napoca: Experienţa de 10!

afis-vivoCu ocazia aniversării de 10 ani, centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit clienţilor săi un super concurs online. 

Toţi cei care urmăresc pagina de Facebook a centrului comercial şi ne transmit care este cea mai frumoasă experienţă petrecută la VIVO! Cluj-Napoca, pot câştiga unul dintre 10
carduri de cumpărături de câte 500 de lei fiecare. Centrul comercial din inima Transilvaniei împlineşte anul acesta 10 ani de la inaugurare, iar cu această ocazie le-a pregătit clienţilor săi un super concurs.

În perioada 1-13 octombrie, toţi cei care intră pe pagina de Facebook a centrului comercial, lasă un comentariu la postarea de concurs cu cea mai frumoasă experienţă petrecută la VIVO! Cluj-Napoca, pot câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele 10 carduri de cumpărături de câte 500 de lei fiecare.


Şi asta nu este tot, cei care se numără printre primii 20 de participanţi vor câştiga automat câte un voucher de cumpărături C&A – fiecare în valoare de 30 de lei şi în plus, primii 2000 de participanţi vor câştiga automat şi câte un voucher de discount oferit de TUI Travel Center!
Tragerea la sorţi pentru desemnarea celor 10 câştigători ai cardurilor de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare, va avea loc în data de 14 octombrie, la ora 14.00.


Mai multe detalii precum şi regulamentul de desfăşurare al concursului se găsesc pe www.vivo-cluj.com