Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

iPhone8 a ajuns în România!

iphone8-plusCele mai noi produse lansate de Apple au ajuns și în România.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile de astăzi în magazinele operatorilor de telefonie de pe piața locală.La Vodafone, iPhone 8 are un preţ de 299 de euro la abonamentul Super Red de 45 euro/lună, iar iPhone 8 Plus costă 399 euro cu acelaşi pachet de abonament. La liber, iPhone8 versiunea de 64 GB poate fi cumpărat cu 779 euro, iar iPhone 8 Plus cu 889 euro.

La Orange, iPhone 8 versiunea de 64 GB are preţul de 769 euro, însă deocamdată nu se găseşte în magazine, dar se pot lansa precomenzi. iPhone 8 plus, fără abonament, este disponibil în oferta Orange la preţul de 869 euro, dar în aceeaşi formula, adică doar precomandat.Telekom Romania a anunţat în urmă cu o săptămână că începând de astăzi va comercializa noile telefoane Apple.

La publicarea acestei ştiri, pe site-ul companiei, pentru noile smartphone-uri clienţii puteau doar lansa precomenzi. Preţurile la telekom pot fi vizualizate în imaginea de mai jos.Noile smartphone-uri au fost lansate de Apple pe 12 septembrie.

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus reprezintă o nouă generaţie de iPhone, cu un design nou, din sticlă şi aluminiu, între finisaje - gri închis, argintiu şi o nuanţă nouă de auriu–realizat din cea mai dură sticlă folosită vreodată pentru un smartphone, cu ecran Retina HD, chip A11 bionic, proiectat pentru cea mai bună experienţă augmentată. Cea mai populară cameră foto din lume devine şi mai bună, iar încărcarea fără fir aduce o nouă şi puternică capacitate iPhone-ului.

Dispozitivul iPhone 8 Plus oferă două camere foto de 12 megapixeli şi introduce modul portret care vine cu funcţia Portrait Lighting, cu efecte dramatice de studio, permiţând clienţilor să realizeze portrete uimitoare în cinci stiluri diferite de iluminat.iPhone 8 şi iPhone 8 Plus au ecrane de 4,7 inch şi 5,5 inch. Procesorul este A11 bionic cu şase nuclee, cu 25% mai rapid decât A10.

Procesorul grafic este cu 30% mai rapid.  Camera principală are  12 MP şi oferă cu 83% mai multă lumină, 2.8 f. apertură. Camera poate filma 4K la 60 de cadre pe secundă şi 1080p la 240 cadre pe secundă. Camera este calibrată pentru realitate augumentată. Telefoanele sunt rezistente la apă şi praf şi au sticlă pe faţă şi spate. Telefoanele se pot încărca wireless.

Sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: