Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Şcoala de Arte Cluj: Deschiderea Anului Educaţional 2017 – 2018!

afis-deschidere-an-educationalŞcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Cluj îşi deschide porţile, luni, 2 octombrie, cu ocazia debutului anului educaţional 2017 – 2018.

Cu acest prilej Sala „Şantier”, de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, va găzdui manifestări multiple precum: momente folclorice în interpretarea participanţilor la Cursul de Vară, iulie 2017; un spectacol de muzică uşoară şi populară pregătit în Tabăra Muzicală de la Săcuieu, 11-15 septembrie; momente artistice susţinute de către coordonatorii cursurilor de muzică; lansarea noului număr al revistei ilustrate „Making Of” cu prezentarea activităţilor cultural-educaţionale din anul educaţional 2016 – 2017; expoziţia Taberei de pictură „Apa á la Cluj” – ediţia a VII-a, 3-7 iulie 2017; Prezentarea experţilor coordonatori ai claselor de arte vizuale; înmânarea diplomelor de absolvire a Şcolii de Arte Cluj. Participă: Formaţia de muzică uşoară „Recovered”, Taraful „Vatră de Dor”,  Ansamblul Folcloric „Vatră de Dor” iar prezentarea va fi făcută de către actorul Petre Băcioiu.


„Dacă anul educaţional 2016 – 2017 a fost „Anul cântului popular la Şcoala de Arte Cluj”, cel care va începe la 2 octombrie, va coincide cu Centenarul Marii Uniri a României şi va fi un an în care relaţiile şi colaborările cu celelalte şcoli similare din ţară vor fi pe primul plan, tocmai pentru a sublinia spiritul de solidaritate şi comuniune ce-l inspiră evenimentul. De asemenea, în luna noiembrie va fi inaugurată şi clădirea reabilitată şi modernizată a Şcolii de Arte Cluj, după zece ani de investiţii şi muncă, astfel că anul educaţional 2017 – 2018 are cele mai promiţătoare premise pentru a fi unul rodnic”, ne-a declarat, referitor la eveniment, dl. Vasile Corpodean, managerul instituţiei.

Stiri mai vechi: