Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

25-29 Septembrie 2017: Zilele Bibliotecilor de Cartier!

zilele-bibliotecilorBiblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 25 - 29 septembrie 2017 cea de-a XXI-a ediție a ,,Zilelor Bibliotecilor de Cartier”, eveniment destinat tuturor celor interesați de carte și cultură, spre o mai bună cunoaștere a serviciilor, facilităților și spațiilor bibliotecii.


Pe parcursul întregii săptămâni se vor organiza vizite colective ale elevilor de la şcolile din cartiere, audiţii şi vizionări, activități de parenting, prezentări de carte, ateliere de creativitate și altele. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe http://www.bjc.ro/new/.


„Este o inițiativă mai mult decât lăudabilă, la început de an școlar și universitar, menită să apropie clujenii și nu numai de oferta Bibliotecii și să le faciliteze accesul la educație, cunoaștere și cultură” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.


Prin programul ,,O carte pentru fiecare” vor fi oferite în dar cărți utilizatorilor Bibliotecii, cărți primite ca donaţii din partea unor edituri şi persoane fizice.


Cei interesați sunt așteptați la: Filiala Zorilor (Str. Observatorului nr. 1), Filiala Kogălniceanu (Str. M. Kogălniceanu nr.7), dar și la sediul central (Calea Dorobanților nr. 104) să (re)descopere biblioteca!