Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ROMÂNIA: Mitsubishi prezintă noul SUV ECLIPSE CROSS!

mitsubishi-eclipse-crossPrim model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors, Eclipse Cross, se va afla în avanpremieră în România în perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017.

Este vorba despre un model unicat, de preproducţie, prezentat publicului de la noi cu trei luni înainte de sosirea modelului de serie.

Eclipse Cross, un nou SUV-Coupé dezvoltat de Mitsubishi Motors, are un aspect atractiv, dinamic şi provocator care inaugurează noul limbaj de design al producătorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, recent intrat în Alianţa Renault-Nissan. Conform reprezentanţilor companiei, Mitsubishi Motors Corporation s-a lansat în următoarea sa călătorie, transformând 80 de ani de experienţă 4WD (de la PX33 din 1936 cu tracţiune integrală), 35 de ani de expertiză SUV (de la Pajero din 1982), precum şi 30 de ani de tehnologie All-Wheel-Control (de la  Galant VR4 Dynamic Four din 1987), în valori pentru viitor.

Eclipse Cross va veni în completarea gamei actuale, alături de ASX şi Outlander, cu o poziţionare diferită: un SUV similar unui coupé cu un design deosebit, a cărui calitate japoneză fină, dinamică excelentă a condusului şi alte funcţii inovatoare vor extinde piaţa Mitsubishi Motors către noi clienţi.

Această nouă poziţionare se reflectă în mod evident în numele ales – nu este un acronim ciudat ci un nume real care înglobează ce este mai bun din cele două lumi în care MMC a facut istorie: ECLIPSE - o referire la vehiculul sport Mitsubishi fabricat în SUA între 1989 şi 2012 şi CROSS - o invitaţie de a merge dincolo de graniţe, aşa cum este menirea unui SUV.

Producţia de serie a modelului Eclipse Cross va demara în luna octombrie, în Japonia, urmând ca primele unitaţi sa ajungă în România în luna decembrie a anului 2017.
Detalii despre cele mai importante vehicule prezentate la ediţia din acesta an a expoziţiei auto de la Frankfurt veţi putea citi în Suplimentul Auto Capital care apare luni, 25 septembrie.

Sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: