Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Echipa Cycle To Work Sepsi la Săptămâna Europeană a Mobilităţii!

cyrle-workAstăzi dimineața inițiatorii mișcării Cycle To Work au deschis oficial în Szimpla evenimentul lor organizat în cadrul programului Săptămâna Europeană a Mobilității.

Pe parcursul evenimentului care ține până vineri, vor fi organizate parada bicicliștilor, se poate închiria biciclete, respectiv, așa cum ne-am obișnuit deja din programul similar anterior, cafea, ceai și pâine cu untură gratuită va fi servită celor care folosesc bicicleta în loc de mașină pentru transportul la locul de muncă.
Săptămâna 16-22 septembrie este dedicată Săptămânii Europene a Mobilităţii.


Acţiunea este dedicată promovării unor schimbări comportamentale pentru o cultură a mobilităţii urbane durabile.
Tema din acest an, “O mobilitate nepoluantă, partajată și inteligentă”, promovează soluțiile de mobilitate partajată și beneficiile utilizării mijloacelor de transport mai puțin poluante.
Mişcarea locală, Cycle To Work Sepsi se alătură mișcării Mobility Week cu un program propriu. Aflaţi mai multe detalii despre acest program la pagina de Facebook a mişcării: https://www.facebook.com/cycletoworksepsi/ şi despre evenimentul din 17-22 septembrie aici: http://bit.ly/2wWmnPk.


Haideți, să ne dăm pe bicicletă, să participăm cât mai mulţi la eveniment și să promovăm împreună această formă alternativă de transport ecologic care, în mod clar, contribuie la creșterea calității vieții la Sfântu Gheorghe.