Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Londra: Explozie la o staţie de metrou!

incident-metroul-londonezIn statia Parsons Green a metroului londonez a avut loc o explozie, unii pasageri suferind arsuri la fata.

Fortele de ordine si ambulante intervin la fata locului.

Un recipient alb ar fi explodat in partea din spate a garniturii in timpul orei de varf de vineri. Un clip postat pe Twitter arata o galeata alba arzand:Circulatia intre statiile Earls Court si Wimbledon a fost oprita, anunta operatorul metroului.

Unii martori au spus ca deflagratia a creat o minge de foc, altii ca s-a creat panica si imbulzeala in momentele in care pasagerii s-au napustit spre iesire.

Un martor, Sham, a declarat la postul 5 live ca a vazut un barbat cu fata plina de sange. “Erau multi oameni plangand si tremurand. Erau multi oameni care schiopatau si erau plini de sange. Un barbat avea fata acoperita de sange - n-am mai vazut niciodata asa ceva”, a spus acesta.

O alta persoana, Robyn Frost, a spus ca ajungea la statia de metrou cand a vazut oamenii incercand sa scape de acolo. “Am intrat in statie, era sange pe jos iar oamenii alergau pe scari tipand ‘iesiti afara’. Oamenii ieseau din statie plini de sange”, a spus ea la BBC.

Pasagerul James Jackson a spus ca “toata lumea plangea si striga. Am vazut o femeie dusa intr-o cafenea cu bandaje in jurul picioarelor. Colegul meu de camera era pe platforma si crede ca a fost o explozie electrica. Explozia a avut loc in ultimul vagon”.Politia recomanda cetatenilor sa evite zona din jurul statiei Parsons Green.

Sursa: hotnews.ro

Stiri mai vechi: