Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

SAMSUNG - 2018 - Intenţionarea lansării telefoanelor pliabile!

samsung-lansareSmartphone-urile pot face multe lucruri, dar nu puteți cumpăra încă unul care se îndoaie.

Samsung intenționează să schimbe acest lucru în curând.

Cel mai mare producător de smartphoneuri din lume intenţionează să lanseze un dispozitiv pliabil în 2018, a declarat Koh Dong-jin, actualul CEO al departamentului Samsung Mobile.

Compania trebuie să depăşească multe obstacole înainte de a face posibilă crearea unui telefon de acest gen, a menţionat Koh.

Zvonurile despre producerea unui telefon pliabil s-au învârtit în jurul lui Samsung de când compania a prezentat un display flexibil la Consumer Electronics Show în 2013.

Compania a încorporat deja elemente ale acestei tehnologii în smartphone-urile sale curbate Galaxy Edge, iar un analist din industrie a descris obiectivul lansării de către Samsung a unui dispozitiv pliabil anul viitor ca fiind "destul de realist".

"Se ştie că Samsung lucrează de mai mulţi ani pe un ecran  pliabil", a declarat analistul IHS Market, Judy Hong.
O provocare cu care se poate confrunta Samsung este ca dezvoltatorii să-şi adapteze aplicaţiile la noile ecrane pliabile.

"Ceea ce face smartphone-urile inteligente sunt aplicaţiile", a spus Hong. "Dacă aveţi un telefon pliabil, dar majoritatea aplicaţiilor dumneavoastră nu suportă funcţii pliabile ... ar fi lipsit de sens", a mai adăugat el.

Lansarea cu succes a unui smartphone pliabil ar spori o schimbare remarcabilă pentru seria Samsung Galaxy Note. Anul trecut, producătorii au retras de pe piaţă milioane de dispozitive Galaxy Note 7 din cauza unor probleme tehnice, pierzând miliarde de dolari.


Cel mai recent model din serie, Note 8, pare să aibă succes faţă de predecesorul său. Samsung a primit deja 650.000 de precomenzi pentru noul smartphone înainte de lansarea sa, conform lui Koh.

Sursa: capital.ro