Lun10032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Becul-minune elimină mirosul de ţigară şi purifică aerul din cameră!

clean-lightNe-am obișnuit atât de tare cu lumina becului, încât azi ar fi de neconceput să ne lipsim de ajutorul său.

A trecut mai puțin de un veac și jumătate de când omul a transformat noaptea în zi cu ajutorul becului electric, inventat de Thomas Edison. A venit însă vremea să fim contemporani cu o altă minune, becul care nu doar că îți oferă lumină, dar are și calitatea de a-ți face viața mai curată.

Da, ați citit bine! Becul cu funcție de purificare a aerului! Minunea în cauză se numește Clean Light și, sub forma unui bec economic cu o putere de 15 W (echivalentul puterii unui bec incandescent de 60W), are și capacitatea de a ioniza aerul din cameră, eliminând particulele ce poluează și chiar mirosuri neplăcute, cum este cel al fumului de țigară (aviz amatorilor de tutun care se află mereu în război cu cei ce nu suportă tutunul!).


Becul este preferat de părinți pentru camera copiilor

Puțini dintre noi știm că locuințele noastre, birourile unde ne petrecem cea mai mare parte a vieții profesionale mulți dintre noi, sălile de fitness care ne-au devenit o a doua natură, până și hotelurile sau restaurantele fără de care nu mai concepem o vacanță de neuitat au un nivel de poluare de două până la cinci ori mai mare decât cel întâlnit în natură. Soluția combaterii acestui inconvenient vine de la Becul Clean Light, cel care în structura sa conține ioni negativi care, prin simpla aprindere a luminii, se pun pe treabă și neutralizează mirosurile neplăcute din zonă, păstrând un mediu sănătos în încăperea pe care, concomitent, o și liuminează. Mai mult, ionii negativi au și rolul de a preveni anumite alergii sau elimină sporii de mucegai, ciuperci, praf sau alte particule nocive din aer. Tocmai din acest motiv, părinții și-l doresc în special pentru camera copilului.

Becul Clean Light poate avea diverse puteri, de 5, 7, 9 sau 16 W, are o garanție de doi ani, o durată de funcționare de până la 20.000 de ore și promisiunea unui procent cuprins între 80 și 90% în ceea ce privește energia economisită.


Click.ro vă oferă o ocazie unică prin care puteți achiziționa acest produs la un preț începând de la doar 69.99 lei, apelând la numărul 0748.795.418.

Sursa: click.ro